Varázsoljuk színessé otthonunkat!

Color Plast: ablakcsere vagy felújítás

2015-07-24 10:54:03 | Módosítva: 2015-07-24 10:58:29

A Color Plast Kft. fő profilja PVC felületek festése környezetbarát, vízbázisú, a németországi Rhenocoll cég által kifejlesztett Rhenoplast típusú festékkel, melynek a cég az országos képviseletét is ellátja. A Rhenoplast festékek segítségével otthonunkat színessé varázsolhatjuk.


A Rhenoplast nem a hagyományos értelemben vett festék; ez az első festék, ami teljesen összenő a festett felülettel, alkalmazkodik a festett felület nagymértékű mozgásához. A Rhenoplast több mint 25 éve utolérhetetlen, környezetbarát, vízbázisú festék 15 év garanciával.


Tervezhetünk házat, középületet színes nyílászárókkal

A Color Plast széleskörű tapasztalatai, gyártási technológiái az építőipar – ezen belül is legfőképpen a nyílászáró profilok és egyéb ehhez kapcsolódó kiegészítők – területét fogják át. Ennek megfelelően nyílászáró alkatrészek (tok, szárny, üvegléc, osztók), és kiegészítők (redőnyök, szúnyoghálók, párkányok, síktakarók, panelek) felületeinek bevonását látják el a legkorszerűbb technológiával.

Szálanyagban történő festésnél mennyiség függvényében kézi – Wagner – pneumatikus szóróberendezéssel, vagy nagy teljesítményű zártrendszerű gépi technológiával biztosítják a tökéletes bevonatot. Lehetőség van a késztermék (beépített nyílászárók) utólagos festésére is ecseteléssel, hengerléssel.

A festést követően a profilok szárítását speciális halogén-szárító kemencével biztosítják, állandó minőségben. A friss bevonat teljes kémiai kötése után a festett felületeket a szállításból és gyártásból adódó sérülések veszélye miatt védőfóliával és egyedi azonosítóval látják el.

A védőfólia lehet:

– folyékony védőfólia teljes festett felületre, vagy

– részleges bevonás 100 mikron vastagságú védőfóliával

A bevonatot kiváló alkalmazhatóság és ellenállóság jellemzi felületi sérülésekkel szemben még állandóan használatban levő felületeknél is. Hőtesztek alapján 150 °C-ig hőálló. Ma már 180 színtónusú festék (Ral) és sok különleges árnyalat áll rendelkezésre, nagy teret engedve az egyedi kivitelezésnek! A lehetőségek száma itt viszont nem ér véget: nemcsak RAL színek között választhatunk, hanem elérhetőek metáleffektek, struktúreffektek és alueffekt színárnyalatok is.
A megrendelt profilok felületi bevonata teljesen a megrendelő által személyre szabott. Érdemes meggyőződni a Rhenoplast termékek minőségéről.

Minőséget versenyképes áron!

Color Plast Kft.
www.colorplast.hu
Telefon: +36-20-975-9865, +36-70-600-9759

 

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Tetőablak környezetének borítása

A tetőterek kivitelezése során, a ferde síkba kerülő ablakok beépítésénél, körültekintően össze kell hangolni az ablak beépítési munkálatait, a tetőtér megfelelő szigetelését, a párazáró réteg...


Penészedő falak

Sokszor foglalkoztunk már apenésszel. A lakásfelújítási hullám, a nyílászárócsere, a falak szigetelése bizony sokszor jár apenészesedés mellékhatásával. Nem ritka jelenségről van tehát szó, és a...