Varázsoljuk színessé otthonunkat!

Color Plast: ablakcsere vagy felújítás

2015-07-24 10:54:03 | Módosítva: 2015-07-24 10:58:29

A Color Plast Kft. fő profilja PVC felületek festése környezetbarát, vízbázisú, a németországi Rhenocoll cég által kifejlesztett Rhenoplast típusú festékkel, melynek a cég az országos képviseletét is ellátja. A Rhenoplast festékek segítségével otthonunkat színessé varázsolhatjuk.


A Rhenoplast nem a hagyományos értelemben vett festék; ez az első festék, ami teljesen összenő a festett felülettel, alkalmazkodik a festett felület nagymértékű mozgásához. A Rhenoplast több mint 25 éve utolérhetetlen, környezetbarát, vízbázisú festék 15 év garanciával.


Tervezhetünk házat, középületet színes nyílászárókkal

A Color Plast széleskörű tapasztalatai, gyártási technológiái az építőipar – ezen belül is legfőképpen a nyílászáró profilok és egyéb ehhez kapcsolódó kiegészítők – területét fogják át. Ennek megfelelően nyílászáró alkatrészek (tok, szárny, üvegléc, osztók), és kiegészítők (redőnyök, szúnyoghálók, párkányok, síktakarók, panelek) felületeinek bevonását látják el a legkorszerűbb technológiával.

Szálanyagban történő festésnél mennyiség függvényében kézi – Wagner – pneumatikus szóróberendezéssel, vagy nagy teljesítményű zártrendszerű gépi technológiával biztosítják a tökéletes bevonatot. Lehetőség van a késztermék (beépített nyílászárók) utólagos festésére is ecseteléssel, hengerléssel.

A festést követően a profilok szárítását speciális halogén-szárító kemencével biztosítják, állandó minőségben. A friss bevonat teljes kémiai kötése után a festett felületeket a szállításból és gyártásból adódó sérülések veszélye miatt védőfóliával és egyedi azonosítóval látják el.

A védőfólia lehet:

– folyékony védőfólia teljes festett felületre, vagy

– részleges bevonás 100 mikron vastagságú védőfóliával

A bevonatot kiváló alkalmazhatóság és ellenállóság jellemzi felületi sérülésekkel szemben még állandóan használatban levő felületeknél is. Hőtesztek alapján 150 °C-ig hőálló. Ma már 180 színtónusú festék (Ral) és sok különleges árnyalat áll rendelkezésre, nagy teret engedve az egyedi kivitelezésnek! A lehetőségek száma itt viszont nem ér véget: nemcsak RAL színek között választhatunk, hanem elérhetőek metáleffektek, struktúreffektek és alueffekt színárnyalatok is.
A megrendelt profilok felületi bevonata teljesen a megrendelő által személyre szabott. Érdemes meggyőződni a Rhenoplast termékek minőségéről.

Minőséget versenyképes áron!

Color Plast Kft.
www.colorplast.hu
Telefon: +36-20-975-9865, +36-70-600-9759

 

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ablakfelújítások

Manapság szinte minden arra ösztönzi az embereket, hogy modern technológiával készült korszerű ablakok legyenek otthonaikban. Ám az országban sokkal több régi építésű épület van, mint azt bárki is...


Lakásfelújítás por nélkül

Életünk során többször is elérkezünk ahhoz a ponthoz, hogy otthonunkat, nyaralónkat, vagy épp munkahelyünket többé-kevésbé átalakítsuk, felújítsuk, megszépítsük. De bármit csinálunk is, szinte...