Elment a „Főnök”!

2015-08-07 12:12:39 | Módosítva: 2016-01-31 19:58:06

Amikor gyakornokként az Ezermesterhez kerültem, mindenki „Főnöknek” hívta, és én önkéntelenül átvettem ezt a megszólítást. Mígnem egyszer csak azt mondta; „..ne hívj engem főnöknek! Gyerekkorod óta Jóska bácsinak szólítottál, legyen ez így ezután is.”

Szűcs József tartalmas élete összefonódott az Ezermesterrel. Majdnem a lap indulásától ő lett a főszerkesztő, és több mint 25 éven át irányította lapunkat. Rendkívül átfogó műszaki tájékozottsága és tudása mindig elkápráztatta környezetét, kollégáit. A közös munka nyugdíjba vonulása után – ki hinné, de már 30 éve - sem szakadt meg. Rendszeresen írt cikkeket – az Ezermesteren kívül más lapoknak is -, adott témaötleteket, segítette a szerkesztőségi munkát. Így volt ez még néhány hónapja is, pedig már a 90-hez közeledett.

A természet törvényei azonban erősebbek nálunk. Jóska bácsi augusztus elején örökre elmenet.

Perényi József

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Szűcs József

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szúirtás hatékonyan

Apró, de annál bosszantóbb élőlény, ami bútorainkat, képkereteinket és egyéb fatárgyainkat is károsíthatja. A szú jellegzetes percegését sokan ismerik, az ellenük való védekezést annál kevesebben....


Farontó bogarak

Jogos a riadalom, ha sercegő vagy kopogó hangok mellett faliszt port találunk a lakásban, majd egy kicsit jobban utánanézve észrevesszükaz apró lyukakat is a fa felületén. Ilyenkor...