DECOSA: fényléc és kábelprofil

2015-08-24 11:05:25 | Módosítva: 2015-08-24 11:06:07

A manapság igen közkedvelt rejtett LED világítás telepítéséhez nyújt a DECOSA fényléce megoldást.


Igen sokoldalú

Az ízlésnek megfelelően kiválasztott díszléc kiegészítéseként varázsolja hangulatossá szobáját. A fényléc úgy van kialakítva, hogy a LED csíkot könnyen lehessen beleragasztani, és megfelelő irányba dobja vissza a fényt a felette lévő díszlécről. Oldószermentes diszperziós festékkel festhető, és különböző kreatív technikákkal díszíthető. Felrakható utólag a már meglévő lécekhez stílustól függetlenül, tetszőleges távolságban. Felhelyezése egyszerű, az eredmény pedig egyedi és stílusos.

A LED világítás kábelét a szoba sarkában a DECOSA KP 25 ütésálló sarokprofillal esztétikusan lehet eltakarni, a díszléc vastag ragasztási felületének köszönhetően könnyen fekszik fel a sarokban a falra.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Rejtett világítás

Az ANRO polisztirol stukkókat nagyon sok területen fel lehet használni, azonban a leglátványosabb mind közül a rejtett világítás. Az oldalfal illetve a mennyezeten történő világítás kialakításnak...


Frontcseréhez kiegészítő párkányok, díszlécek

Ha bútorunk felújításakor a frontsere mellett döntöttünk, akkor az ajtók kiválasztásán túl egyéb változtatások megvalósítását is érdemes fontolóra venni.