BLOG KVÍZ

NYEREMÉNYEK, ÁRKON - BLOGON KERESZTÜL

Vegye át az uralmat kertje felett! 

Küzdjön meg a kiszáradt farönkökkel a frissen nyert STIHL fűrészével, zabolázza meg bokrait az új STIHL sövénynyírójával! Inkább a nyugodtabb munkákat kedveli?

Nyerje meg a STIHL szegélynyíróját, vagy kézi permetezőjét és alakítsa úgy a gyepét, ahogy Ön szeretné!


Ehhez csupán helyesen kell válaszolnia kvízkérdéseinkre és részt vesz a sorsoláson!

A helyes megfejtéseket könnyen megtalálja a barkácsolással, szigeteléssel és egyéb építéssel, felújítással foglalkozó blogjainkban.

Adja meg a helyes választ, regisztráljon és legyen Öné az értékes nyeremények egyike!

2015. augusztus 17-étől szeptember 14-éig minden héten kisorsolunk egy STIHL kerti gépet.

Sok szerencsét a játékhoz!

Játsszon!

STIHL SG 31 KÉZI PERMETEZŐ

Kifejezetten magánfelhasználóknak ajánlott. Egyszerű és praktikus a nagy töltőnyílásnak és a teleszkópos csővel ellátott ergonomikus elzáró szelepnek köszönhetően.

STIHL FS 38 SZEGÉLYNYÍRÓ

Kényes szegélynyírási munkákhoz ajánlott, fák körül, kerti utak és lépcsők mentén. Használatát állítható körfogantyú teszi kényelmesebbé. Környezetbarát 2-MIX motorja kevesebb füstgázt bocsát ki, és akár 20 százalékos üzemanyag-megtakarítást eredményez.

STIHL HSE 42 SÖVÉNYNYÍRÓ

Ideális gallyak és vékonyabb ágak alakítására ás vágására. Integrált vágásvédelem, kisméretű kézvédő, mechanikus késfék, egy oldalon élezett kés és zárható kábel-tehermentesítő tartozik a felszereltségéhez.

STIHL MS 170 MOTORFŰRÉSZ

Magánfelhasználóknak, ácsoknak és asztalosoknak egyaránt kitűnő választás a STIHL MS 170 motorfűrész. Az 1.6 lóerős, 4,1 kg súlyú fűrészt takarékos 2-MIX motor hajtja, és egyszerűen kezelhető a kombinált karnak köszönhetően. Vezetőlemez hosszúság: 35 cm.