Ne dobjuk ki a pénzt az ablakon!

2015-09-22 09:31:27 | Módosítva: 2015-10-02 14:46:18

A „NincsHuzat Kft.” több mint 10 éve foglalkozik ablakszigeteléssel, ablakfelújítással és nyílászárók korszerűsítésével. A szentendrei székhelyű vállalkozás gyorsan és szakszerűen elvégzi kültéri és beltéri, régi vagy elöregedett fa- és műanyag ajtók, ablakok utólagos felújítását, javítását és korszerűsítését. A nyílászárók hőszigetelését és hangszigetelését speciális asztalos munkákkal, továbbá úgynevezett low-e bevonatú hőszigetelő üvegek beépítésével, illetve a nyílászárók cseréjével valósítják meg.


A cég szakemberei gondosan összeválogatott csapatban dolgoznak, mindegyikük a legjobb specialista a maga területén. A minőségileg gondosan kiválasztott és alkalmazott anyagok, valamint a svéd technológiájú eljárások az évek során a legjobbnak bizonyultak, ezért a munkáikra 5 éves garanciát vállalnak.

A szakemberek állítják, hogy ablakszigeteléssel, ablakfelújítással illetve a nyílászárók korszerűsítésével a panel- és egyéb típusú lakások, családi házak régi ajtóinak, ablakainak 80 százaléka megmenthető lenne. Egy professzionális felújítás után ezek a nyílászárók még hosszú évekig ellátják a feladatukat. A nyílászáró javítása és felújítása után a fűtésszámla akár 30 százalékkal is csökkenhet, nem beszélve arról, hogy a lakásba kevesebb zaj és por jut be.

Érdemes felkeresni a cég weboldalát, és ingyenes állapotfelmérést, árajánlatot kérni, mielőtt sokkal nagyobb költségbe vernénk magunkat.


NincsHuzat Kft.
2000 Szentendre, Szentlászlói út 163.
Telefon: +36-20-579-6665
info@nincshuzat.hu
www.ablakgyogyasz.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Nyílászárók huzatmentesítése

A hűvösebb idő beálltával előtérbe kerül az ablakok, ajtók résmentesítése. Nem véletlenül, mert a réseken folyamatosan elillan ameleg. A fűtés pedig sokba kerül, és ha nincs kellemes meleg a...


Duplo rendszer

Meglévő épületek ablakainak felújítása során sokan csak ablakcserében gondolkodnak, pedig léteznek olyan megoldások is, amelyek az üvegezés rétegszámának növelésével hatékonyabb és gazdaságosabb...