Ne dobjuk ki a pénzt az ablakon!

2015-09-22 09:31:27 | Módosítva: 2015-10-02 14:46:18

A „NincsHuzat Kft.” több mint 10 éve foglalkozik ablakszigeteléssel, ablakfelújítással és nyílászárók korszerűsítésével. A szentendrei székhelyű vállalkozás gyorsan és szakszerűen elvégzi kültéri és beltéri, régi vagy elöregedett fa- és műanyag ajtók, ablakok utólagos felújítását, javítását és korszerűsítését. A nyílászárók hőszigetelését és hangszigetelését speciális asztalos munkákkal, továbbá úgynevezett low-e bevonatú hőszigetelő üvegek beépítésével, illetve a nyílászárók cseréjével valósítják meg.


A cég szakemberei gondosan összeválogatott csapatban dolgoznak, mindegyikük a legjobb specialista a maga területén. A minőségileg gondosan kiválasztott és alkalmazott anyagok, valamint a svéd technológiájú eljárások az évek során a legjobbnak bizonyultak, ezért a munkáikra 5 éves garanciát vállalnak.

A szakemberek állítják, hogy ablakszigeteléssel, ablakfelújítással illetve a nyílászárók korszerűsítésével a panel- és egyéb típusú lakások, családi házak régi ajtóinak, ablakainak 80 százaléka megmenthető lenne. Egy professzionális felújítás után ezek a nyílászárók még hosszú évekig ellátják a feladatukat. A nyílászáró javítása és felújítása után a fűtésszámla akár 30 százalékkal is csökkenhet, nem beszélve arról, hogy a lakásba kevesebb zaj és por jut be.

Érdemes felkeresni a cég weboldalát, és ingyenes állapotfelmérést, árajánlatot kérni, mielőtt sokkal nagyobb költségbe vernénk magunkat.


NincsHuzat Kft.
2000 Szentendre, Szentlászlói út 163.
Telefon: +36-20-579-6665
info@nincshuzat.hu
www.ablakgyogyasz.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Nyílászárók huzatmentesítése

A hűvösebb idő beálltával előtérbe kerül az ablakok, ajtók résmentesítése. Nem véletlenül, mert a réseken folyamatosan elillan ameleg. A fűtés pedig sokba kerül, és ha nincs kellemes meleg a...


Nútmarásos ablakszigetelés

Napjainkban egyre több lehetőség nyílik arra, hogy lakásunkat a lehető legkisebb energiával a leghatékonyabban fűthessük. Az energiatakarékos megoldások között kulcsfontosságú szerep jut a...