Átadták a Nyugati teret

2015-10-09 10:34:52 | Módosítva: 2015-10-09 10:36:19

Már szeptemberben elkészült, de csak október elején adták át a felújított Nyugati teret a fővárosban. Több lesz a fa, keskenyebb lesz az aluljáróba vezető lépcsősor, és még a forgóóra is megmarad. A teret kettévágó felüljáró azonban még vélhetően évtizedekig ott lesz.


A legfontosabb változás, hogy a korábban lényegében az egész teret uraló lépcsősor keskenyebb lett, a járólépcső mellett pedig kialakítottak egy kiülős lépcsősort is. Több lesz a zöldfelület és a fa is, bár ezeket majd csak október végén fogják telepíteni.

A tér Skála felőli oldalán egy zöld sávot alakítanak ki, a tervek szerint itt később egy zebra is lesz a Bajcsy-Zsilinszky úton.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Nyugati tér, Budapest

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fókuszban „A jövő otthona”

A CONSTRUMA csokor pavilonjai ismét teltházasak lesznek; ez jó hír az építkezőknek, felújítást, lakás átalakítást tervezőknek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal...


Smart City

Budapest és egyben Közép–Kelet–Európa legértékesebb és legfrekventáltabb területén tervez fejlesztést a Gránit Pólus. A nyugati városközpont, a következő évekre tervezett legnagyobb volumenű...