Garay Center

2015-10-13 11:51:27 | Módosítva: 2015-10-13 11:54:59

A Keleti pályaudvartól öt perc sétára levő Garay tér több mint egy évszázaddal ezelőtt még csupán klasszikus piacként működött. Mára azonban a térre egy nagyon praktikus, sok-sok mindennapi igényt kiszolgáló, de az eredeti funkciót is megőrző épület került. 


A praktikus megoldás

A jelenlegi többfunkciós egység -1. szintjén a piac továbbra is élheti zsibongó mindennapjait, a földszinten és az első emeleten szolgáltatók, boltok üzemelnek, a center tetején pedig több mint 230 lakás található. A 3 szintes mélygarázsban több mint 600 parkoló várja az autósokat. A Garay Center mára a környék lakóinak kedvelt találkozópontja lett. A házban működő üzletek visszacsempészik a nagyvárosi forgatagba egy kisváros hangulatát, hiszen egy helyen megtaláljuk a virágost, az állateledelest, a papír-írószer üzletet, a borost, az újságost, a péket, a cipészt és az órást is. A Penny Market és DM naponta több ezer ember bevásárlásában segít, sőt van egy hatalmas textil bolt is, az Ázsia Divat.

A törzsvevők, a Garay kártyatulajdonosok 5% kedvezménnyel vásárolhatnak a kijelölt boltokban, havonta egy napon pedig az általános kedvezményen felüli engedményekre is jogosultak.


A www.garaycenter.hu weboldalt érdemes folyamatosan nyomon követni, hiszen mind a Garay napról, mind egyéb programokról, rendezvényekről kaphatunk tájékoztatót, információt!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Garay Center

Tudtad, hogy a Keleti pályaudvartól öt perc sétára levő Garay tér több mint egy évszázaddal ezelőtt is már klasszikus piacként működött, ahol kiskereskedők a földről, pokrócokról árusították...


Előkészületek a történelmi múltú Nyugati és Keleti pályaudvar rekonstrukciójáért

Elindult a két nagy pályaudvar felújítási folyamata. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye szerint, a projektgazda MÁV Zrt. októberben nyújtotta be a két kiemelt projekt támogatási...