A legnagyobb fan-coil választék a piacon

2015-10-16 12:56:04 | Módosítva: 2015-10-22 10:29:04

Az 1906-ban indult családi vállalkozásból mára Európa élvonalbeli fan-coil, termoventilátor, folyadékhűtő és hőszivattyú gyártója fejlődött ki, a Galletti cégcsoport.


A Galletti típusú ventilátoros klímakonvektorok (fan-coilok) igen sikeresek Európában. Több mint 300 000 eladott készülék üzemel Olaszországban, és 1 000 000–nál is több a nemzetközi piacon. Az alacsony hőmérsékletű rendszerek, hőszivattyúk elterjedésével ma tovább növekszik a fan-coilok felhasználási lehetősége akár családi házakban, akár ipari vagy kereskedelmi épületekben. Ennek megfelelően gyorsütemű fejlesztések és széles választék jellemzi a Galletti termékeit is. A gyors kiszolgálás érdekében a gyártó és a hazai képviselet is jelentős raktárkészlettel rendelkezik fan-coil, termoventilátor és folyadékhűtő terén.


Energiahatékonyság

A „BRUSHLESS” kefe nélküli, állandó mágneses technológia alkalmazásával a Galletti inverteres készülékei kiválóan helyt állnak az alacsony energiaigényű berendezések piacán is. Az összes lehetséges fan-coil kivitel (parapet, mennyezeti, légcsatornás és emelt nyomású légcsatornázható) és termoventilátor kérhető inverteres, illetve GREENTECH EBM inverteres motorral. Az így felszerelt berendezések fogyasztása kevesebb, mint fele a hagyományosnak, és nagyobb teljesítmény tartományban működnek, fokozatmentes szabályozással.


Nagy tervezői szabadság jellemzi az ESTRO 1.2 fan-coil sorozatot

A 6 fokozatú ventilátor jelentősen változó üzemi körülmények közötti használatot, a 4 soros hőcserélő kisebb beépítési méretet tesz lehetővé. 20 készülékméret, 0,7-11 kW teljesítménytartomány, 8 kiviteli és elhelyezési lehetőség áll rendelkezésre.

Minőség, megbízhatóság

A gyártó rendelkezik az összes szükséges biztonsági (OHSAS) és minőségi (ISO9001) tanúsítással. Valamennyi ESTRO, PWN és UTN fan-coil műszaki adatainak hitelességét 1994 óta az EUROVENT minősítés garantálja.

Légtisztítás

A padovai egyetemmel közösen fejlesztett, szabadalommal védett BIOXIGEN légtisztító rendszerrel is el lehet látni a fan-coilokat. Az egyedülálló technológia garantálja a légszennyezés és a felületen megtapadó kórokozók csökkenését. Fertőtlenít, szagtalanít, levegő minőséget javít.

Design és csend


Elegáns belső terek dísze a Galletti FLAT és 2x1 sorozata, mely letisztult formavilágával, lapos kialakításával jól illeszkedik a mai modern lakberendezésekhez. A Galletti 2x1 fan-coil képes ventilátor üzem nélküli konvekciós fűtésre is, a burkolati elem nyitásával. Így ideális fűtő-hűtő készüléke lehet egy fokozottan csendes helyiségnek (pl. hálószobának). 172 mm mélységével, LCD kijelzős szabályzójával modern megjelenésű készülék.

Rejtett kivitel

A közepes nyomású PWN és az új DUCTIMAX fan-coilok építészeti burkolatok illetve álmennyezet mögé építve észrevétlenül juttatják be a klimatizált levegőt a helyiségekbe rövidebb légcsatornákon és rácsokon keresztül. Kereskedelmi egységekbe, szállodai szobákba, konferenciatermekbe különösen alkalmasak. A sorozat 9 modelljét 400 és 1200 m3/h közötti névleges légszállítás jellemzi.Az UTN emelt nyomású fan-coil termékcsaládot elsősorban olyan nagyobb helyiségek légkondicionálására tervezték, ahol központi légtechnikai hálózat van, több befúvási, illetve elszívási hellyel. A sorozat 14 modellel 600 és 4000 m3/h közötti tartományt fed le.


További információ a Galletti partnerektől és a nagykereskedőtől kapható: Columbus Értékesítő Kft.
www.galletti.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szigeteléssel csökkentse villanyszámláját is!

Szeretnénk-e később bekapcsolni nyáron a klímát, és lerövidíteni a fűtési szezont? Szeretnénk-e hűtési és fűtési energiát, és ezzel pénzt megtakarítani?


82 év: ennyi idő alatt újulhat meg a teljes családi ház állomány Magyarországon

Magyarországon 2,5 millió családi ház van. Energetikailag korszerűnek 5-10%-uk mondható, melyek energetikai korszerűsítést nem igényelnek, hiszen ezeket eleve a kor követelményeinek megfelelően...