A legnagyobb fan-coil választék a piacon

2015-10-16 12:56:04 | Módosítva: 2015-10-22 10:29:04

Az 1906-ban indult családi vállalkozásból mára Európa élvonalbeli fan-coil, termoventilátor, folyadékhűtő és hőszivattyú gyártója fejlődött ki, a Galletti cégcsoport.


A Galletti típusú ventilátoros klímakonvektorok (fan-coilok) igen sikeresek Európában. Több mint 300 000 eladott készülék üzemel Olaszországban, és 1 000 000–nál is több a nemzetközi piacon. Az alacsony hőmérsékletű rendszerek, hőszivattyúk elterjedésével ma tovább növekszik a fan-coilok felhasználási lehetősége akár családi házakban, akár ipari vagy kereskedelmi épületekben. Ennek megfelelően gyorsütemű fejlesztések és széles választék jellemzi a Galletti termékeit is. A gyors kiszolgálás érdekében a gyártó és a hazai képviselet is jelentős raktárkészlettel rendelkezik fan-coil, termoventilátor és folyadékhűtő terén.


Energiahatékonyság

A „BRUSHLESS” kefe nélküli, állandó mágneses technológia alkalmazásával a Galletti inverteres készülékei kiválóan helyt állnak az alacsony energiaigényű berendezések piacán is. Az összes lehetséges fan-coil kivitel (parapet, mennyezeti, légcsatornás és emelt nyomású légcsatornázható) és termoventilátor kérhető inverteres, illetve GREENTECH EBM inverteres motorral. Az így felszerelt berendezések fogyasztása kevesebb, mint fele a hagyományosnak, és nagyobb teljesítmény tartományban működnek, fokozatmentes szabályozással.


Nagy tervezői szabadság jellemzi az ESTRO 1.2 fan-coil sorozatot

A 6 fokozatú ventilátor jelentősen változó üzemi körülmények közötti használatot, a 4 soros hőcserélő kisebb beépítési méretet tesz lehetővé. 20 készülékméret, 0,7-11 kW teljesítménytartomány, 8 kiviteli és elhelyezési lehetőség áll rendelkezésre.

Minőség, megbízhatóság

A gyártó rendelkezik az összes szükséges biztonsági (OHSAS) és minőségi (ISO9001) tanúsítással. Valamennyi ESTRO, PWN és UTN fan-coil műszaki adatainak hitelességét 1994 óta az EUROVENT minősítés garantálja.

Légtisztítás

A padovai egyetemmel közösen fejlesztett, szabadalommal védett BIOXIGEN légtisztító rendszerrel is el lehet látni a fan-coilokat. Az egyedülálló technológia garantálja a légszennyezés és a felületen megtapadó kórokozók csökkenését. Fertőtlenít, szagtalanít, levegő minőséget javít.

Design és csend


Elegáns belső terek dísze a Galletti FLAT és 2x1 sorozata, mely letisztult formavilágával, lapos kialakításával jól illeszkedik a mai modern lakberendezésekhez. A Galletti 2x1 fan-coil képes ventilátor üzem nélküli konvekciós fűtésre is, a burkolati elem nyitásával. Így ideális fűtő-hűtő készüléke lehet egy fokozottan csendes helyiségnek (pl. hálószobának). 172 mm mélységével, LCD kijelzős szabályzójával modern megjelenésű készülék.

Rejtett kivitel

A közepes nyomású PWN és az új DUCTIMAX fan-coilok építészeti burkolatok illetve álmennyezet mögé építve észrevétlenül juttatják be a klimatizált levegőt a helyiségekbe rövidebb légcsatornákon és rácsokon keresztül. Kereskedelmi egységekbe, szállodai szobákba, konferenciatermekbe különösen alkalmasak. A sorozat 9 modelljét 400 és 1200 m3/h közötti névleges légszállítás jellemzi.Az UTN emelt nyomású fan-coil termékcsaládot elsősorban olyan nagyobb helyiségek légkondicionálására tervezték, ahol központi légtechnikai hálózat van, több befúvási, illetve elszívási hellyel. A sorozat 14 modellel 600 és 4000 m3/h közötti tartományt fed le.


További információ a Galletti partnerektől és a nagykereskedőtől kapható: Columbus Értékesítő Kft.
www.galletti.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Energiaszegénység

Energiaszegénynek akkor nevezhető egy háztartás, ha anyagi okok miatt nem képes megfelelő szintre fűteni lakását, illetve bevételeinek meghatározott százalékánál többet költ energiaszámláira.


Hővisszanyerők új generációja: Zehnder ComfoAir Q

A 2015-ös frankfurti ISH kiállításon bemutatott új hővisszanyerő gép hamarosan Magyarországon is rendelhető lesz. Az új sorozat rengeteg újítást tartalmaz, műszaki paramétereiben az eddigi...