Climatizer Plus

2016-02-15 10:28:47 | Módosítva: 2016-04-22 06:55:24

A hőszigetelés szó említésekor rögtön a hideg elleni védelem jut az eszünkbe. Az épületeknek azonban nemcsak a téli hónapokban kell biztosítaniuk a kellemes klímát, hanem ugyanolyan fontos a védelem a nyári hőség ellen is. Ilyenkor mutatkozik meg a Climatizer Plus magas hőkapacitásból származó előnye, amely elősegíti, hogy a felmelegedés nagy késleltetéssel jelenjen meg a belső térben. A Climatizer Plus szigetelőanyaggal az energiahatékonyság és a költségcsökkentés szellemében időt, pénzt, energiát takaríthatunk meg, és egész évben kellemes hőérzetet alakíthatunk ki.


Befújható cellulóz szigetelőanyag

A Climatizer Plus szigetelőanyagot az 1970-es évektől gyártják, és egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a minél hatékonyabb, környezetbarát és gazdaságosabb szigetelés elérésére. Mindenki számára a legfontosabb az energiamegtakarítás, a költséghatékonyság. A Climatizer Plus szigetelést újrahasznosított papír ledarálásával nyerik, melyet tűz, penész és rágcsáló elleni védelemmel látnak el. Az így előállított szigetelőanyag megfelel a mindenkori tűzvédelmi előírásoknak, és emellett megőrzi a természetes szigetelés jótékony hatását. A szigetelőanyagra a gyártó 20 év gyártói garanciát vállal.


A kész termék zsákos kiszerelésben kapható, és egy befúvógép segítségével juttathatjuk a szigetelni kívánt területre. A befúvógép használatával a nehezen elérhető területeket is könnyedén, gyorsan és egyenletesen tudjuk szigetelni. Mivel a cellulóz apróra darált papírból áll, ezáltal a legszűkebb helyeket is tökéletesen kitölti. A tömbös szigeteléssel szemben nincs ülepedés, az eljárás során nem kell félni a különböző irritáló hatásoktól. A hőhidak, és így a penész keletkezési esélye minimális.


Szerkezeti bontás nélkül, egyszerűen, olcsón kivitelezhető utólag is. A Climatizer Plus tökéletes megoldás tető, födém, valamint üreges falak közötti szigetelés esetén, legyen az régi, utólag szigetelendő, vagy új építésű ház. Az egyszerű, gyors megoldás mellett fontos szerepet játszik az utólagos szigetelés esetén, hogy nem jár bontással, vagy csak minimális helyreállítás szükséges, köszönhetően a befújásos technológiának.

A Climatizer Plus szigetelés elősegíti az energiatakarékosságot és csökkenti az energiaköltségeket. Hatékonyan szigetel, megakadályozva az energiaveszteséget okozó légáramlást és hőáramlást. Azon felül, hogy környezetbarát és kiváló hőszigetelő, a hang és zaj ellen is védelmet nyújt.

A házak szigetelésénél fontos megemlíteni a tűzvédelmet. A Climatizer Plus szigetelést úgy alakították ki – nem mérgező tűzgátló és tűzálló összetevők hozzáadásával – hogy otthona, épülete biztonságban legyen. Teszteken kimutatták, hogy ez az anyag lassítja a tűz terjedését, veszélyes gőzök kibocsátása nélkül segít korlátozni a teljes kárt. Így elmondhatjuk, hogy ez a cellulóz szigetelés az egyik legtűzbiztosabb nem speciális szigetelőanyag a piacon.

A Climatizer Plus új kizárólagos magyarországi forgalmazója rendkívül kedvező bevezető áron, rendszeres akciókkal és engedményekkel kínálja a terméket és szolgáltatásait.


A Climatizer Plus cellulóz szigetelés kizárólagos magyarországi márkaimportőre:


Naturvéd & Health Gyártó, Kereskedő és Szolgáltató Kft.
2531 Tokod, Ipartelep 028/10 hrsz.
2072 Zsámbék, Mátyás király utca 4.
info@climatizer-compri.hu
www.climatizer.com
www.climatizer-compri.hu
http://www.facebook.com/climatizerplus.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Legyen zárófödém a padlásfödém

MESTER+Sok olyan családi ház van, amelynek nem építjük be a tetőterét. A padlásfödém az épület legfelső olyan szerkezete, amely fűtött teret választ el fűtetlentől, ezért megfelelő...


Fújható tetőszigetelések

Egy szigetelés nélküli családi házban az energia 35 százaléka a falakon, 25 százaléka az ablakokon, 15 százaléka a padlón keresztül, 25 százaléka pedig a tetőn át távozik. A tető hőszigetelése –...