Kéménykiválasztás, kéményméretezés, árkalkuláció könnyedén

Kéménykonfigurálás a Schiedel új programjával

2016-02-15 12:56:32 | Módosítva: 2016-02-15 13:21:23

Az autógyártók konfigurátorainak segítségével egy igényeinknek megfelelő autó, megtervezése, összeállítása ma már gyerekjáték, és a leendő vásárlónak szórakozás is egyben. A Schiedel új programjával a tökéletes kémény kiválasztása sem okoz már gondot.

 


Egy biztonságos, minden szempontból megfelelő füstgáz elvezető rendszer összeállítása komoly szakértelmet és nagy odafigyelést igényel. A Schiedel által kidolgozott program lépésről lépésre vezeti az érdeklődőt, akinek csak annyi dolga van, hogy a szükséges adatokat megadja (tüzelőanyag típusa, fűtőberendezés típusa, kéménymagasság, szükséges kiegészítők stb.). Ezután a konfigurátor segít a kéményátmérő és a kéménytípus kiválasztásában, javasolt fogyasztói árakat kalkulál, sőt akár több lehetséges alternatívát is felkínál a felhasználónak.

 A háttérben a program a Schiedel méretezési diagramok alapján dolgozik, csakúgy, mint ahogy ezt a hagyományos keresztmetszet méretezéskor a szakemberek teszik. A megfelelő kémény kiválasztása így mindössze pár percet vesz igénybe.

 

Megvan a kémény? Megvan az ár? De nem tudja, hol juthat hozzá? A konfigurátor ebben is segít: megadja az építési címhez legközelebb eső értékesítési pontokat.

És ha lenne még kérdése, vagy csak bizonytalan és megerősítésre van szüksége, akkor forduljon bizalommal a Schiedel szaktanácsadójához.

 http://www.schiedel.hu/konfigurator

 

Bízzon 70 év tapasztalatában, bízzon a Schiedel szakértelmében!

 

Schiedel Kéménygyár Kft

8200 Veszprém, Kistó u. 12.

Telefon: (+36-88) 576-700

Fax:(+36-88) 576-704

E: info@schiedel.hu

www.schiedel.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.