Kedves Kollégák!

A KNAUF INSULATION ez év tavaszán új fejlesztésű terméket vezet be az ásványgyapot könnyűlemezek piacára. Azoknak a partnereiknek és kereskedőiknek szánHa tervezőként, kivitelezőként, forgalmazóként regisztrálni szeretne a Knauf Insulation adatbázisában, látogassa meg a cég honlapját www.knaufinsulationszigeteles.hu cím alatt!ják az új fejlesztést, akik eddig is megelégedéssel építették be MPN 038 szigetelő lemezeket.

Az MPN Plus 037 összehasonlítva a könnyű lemezekkel, rugalmas és alaktartó termék. Könnyen vágható, jól illeszkedik, egyszerű dolgozni vele, és a már jól ismert ECOSE technológiával készül.

Kiválóan alkalmas magastetők, padlásfödémek, válaszfalak hőszigetelésére. A képen is látható szarufák közötti szigetelés (15 cm) a könnyed illesztés után, kiegészítő rögzítés nélkül is megállja a helyét roskadás, vetemedés, összecsúszás veszélye nélkül.

Egy másik építkezésen szintén a tetőtérben kialakított válaszfal (a hideg padlástér és a fűtött tetőtér között) hő és hangszigetelésként állja meg a helyét az MPN Plus 037, összesen 25 cm vastagságban beépítve.

Műszaki jellemzők:


Ha tervezőként, kivitelezőként, forgalmazóként regisztrálni szeretne a Knauf Insulation adatbázisában, látogassa meg a cég honlapját www.knaufinsulationszigeteles.hu cím alatt!

Knauf Insulation Kft.
2058 Budaörs, Gyár u. 2. Pf. 115.
Ügyfélszolgálat:
Tel.: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
www.knaufinsulation.hu