Az új Vespa?

Az utolsó kilométerre

2016-04-18 16:51:54 | Módosítva: 2016-06-09 11:52:21

Vagyis arra az utolsó útszakaszra szánják ezt a futurisztikus elektromos rollert a tervezői, amit a városi parkolótól az úti célunkig meg kell tennünk. A parkolóban kivesszük a kocsi csomagtartójából az összehajtott elektromos járművet, egy mozdulattal szétnyitjuk, és már indulhatunk is vele tovább. 


Sőt, a tervek szerint az az utolsó kilométer akár 20-40 kilométer is lehet, mert a kis járművet nagy kapacitású Lithium-polimer akkuval kívánják forgalomba hozni, melynek segítségével akár 25 km/órás tempóban képes száguldani, és ezt a sebességet 4 másodperc alatt eléri.


Még mielőtt valaki a boltba keresné az „új Vespaként” emlegetett járművet, azért bevalljuk, hogy jelenleg még nem kapható, és a tervezett áráért nálunk autót szoktunk vásárolni!


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Tilalmak Budapesten

Június közepétől tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard (önegyensúlyozó elektromos roller), a sörbike és a riksa használata az V....


Végre lesz e-roller KRESZ

A telex információja szerint egy komplex KRESZ-módosítási csomag részeként végre elkészült az elektromos rollerekre vonatkozó szabályozási javaslat, ami gordiuszi megoldással vágja szét a vitát:...