Egyedi dohányzóasztalok

2016-05-26 10:47:07 | Módosítva: 2016-05-26 10:51:13

A nappali szobákban a kedvelt dohányzóasztal kellő kreativitással több célú, egyedi bútordarabbá alakítható, újabb funkciókra is alkalmassá tehető. Például egy-két méretre készült ajtós szekrényke, vagy különféle fiókok beépítésével növelhető a „tárolókapacitásuk”, más esetekben pedig az asztallapjuk alá tolható, stílusukban hozzájuk illő puffok helytakarékos elhelyezésére is használhatók.

Több funkciós megoldások

A készen vásárolt és egymás alá tolható, szükség esetén pedig kihúzható kis asztalkákat is lehet dohányzóasztalként használni. Megfelelő környezetben egy kerekes asztallap a mobil dohányzóasztal szerepét is betöltheti.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ideiglenes kisasztalok

A laptopok és táblagépek terjedésével egy inkább szorulnak ki a lakásokból az asztali számítógépek, így sok lakásban feleslegessé válnak az íróasztalok. A kislakásban élők ezen nemigen...


Szivárvány a lakásban

Amikor egy lakás színeit ki kell választani, általában óvatosak vagyunk. Sajnos emiatt sok lakásnak nincsen egyedi hangulata: fehér, esetleg valamilyen pasztell színű a fal. A bútorboltokból is...