Egyedi dohányzóasztalok

2016-05-26 10:47:07 | Módosítva: 2016-05-26 10:51:13

A nappali szobákban a kedvelt dohányzóasztal kellő kreativitással több célú, egyedi bútordarabbá alakítható, újabb funkciókra is alkalmassá tehető. Például egy-két méretre készült ajtós szekrényke, vagy különféle fiókok beépítésével növelhető a „tárolókapacitásuk”, más esetekben pedig az asztallapjuk alá tolható, stílusukban hozzájuk illő puffok helytakarékos elhelyezésére is használhatók.

Több funkciós megoldások

A készen vásárolt és egymás alá tolható, szükség esetén pedig kihúzható kis asztalkákat is lehet dohányzóasztalként használni. Megfelelő környezetben egy kerekes asztallap a mobil dohányzóasztal szerepét is betöltheti.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Lépcsőkorlát bútorként

A belső kétszintes lakásokban rendszerint a lépcső nem egy külön lépcsőházban van, hanem valahol a lakás egy hasznos, szem előtt lévő területén. Ha a lépcső korlátját a bútorok részévé tesszük,...


Mobil kisasztalka

A képen látható méretű kisasztalkák nagyon univerzálisan használhatók otthonunkban. Akár éjjeliszekrénynek, akár kávé-tea asztalnak, akár laptop asztalnak használhatjuk a kanapén ülve is....