Egyedi dohányzóasztalok

2016-05-26 10:47:07 | Módosítva: 2016-05-26 10:51:13

A nappali szobákban a kedvelt dohányzóasztal kellő kreativitással több célú, egyedi bútordarabbá alakítható, újabb funkciókra is alkalmassá tehető. Például egy-két méretre készült ajtós szekrényke, vagy különféle fiókok beépítésével növelhető a „tárolókapacitásuk”, más esetekben pedig az asztallapjuk alá tolható, stílusukban hozzájuk illő puffok helytakarékos elhelyezésére is használhatók.

Több funkciós megoldások

A készen vásárolt és egymás alá tolható, szükség esetén pedig kihúzható kis asztalkákat is lehet dohányzóasztalként használni. Megfelelő környezetben egy kerekes asztallap a mobil dohányzóasztal szerepét is betöltheti.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Egyedi bútor

Nem szokványos darabról van szó, eredetije egy amatőr angol bútorkészítő munkája. Háttérként egy elöregedett és kivágott tölgyfa törzsének szélezetlenül, hosszában lefűrészelt méretes darabját...


Mobil kisasztalka

A képen látható méretű kisasztalkák nagyon univerzálisan használhatók otthonunkban. Akár éjjeliszekrénynek, akár kávé-tea asztalnak, akár laptop asztalnak használhatjuk a kanapén ülve is....