Önnek csak terveznie kell…

Forest katalógus 2016

2016-05-31 15:14:24 | Módosítva: 2016-06-21 14:33:19

A Forest Hungary Kft. ezzel a katalógusával több szempontból is jubilál.


Immár 25 éve, hogy az asztalosok, bútorgyártók mindennapi munkájához szükséges alapanyagokat, a legújabb műszaki fejlesztéseket és az aktuális divatirányzatoknak megfelelő termékeket pontosan és az elvárásoknak megfelelő minőségben juttatja el a vevőkhöz. Hosszú évek tapasztalatait, vásárlói visszajelzéseit foglalja össze a katalógus, legyen szó műszaki adatról, tervezési segédletről vagy felhasználási példáról.

A könyvet a bútorgyártókon és asztalosokon túl belsőépítészek, lakberendezők, és minden, otthonát berendezni vagy átalakítani kívánó ember figyelmébe ajánljuk. A kiadvány a termékeket, a technológiát, a formatervet úgy mutatja be, hogy közben szem előtt tartja a gazdaságosságot és környezettudatosságot, valamint követi a legfrissebb trendeket.

A képek és információk mögött Közép-Európa egyik legjobban felkészült bútoripari logisztikai bázisa garantálja a zökkenő-mentes kiszolgálást.

A 742 oldalas könyvet nagy felbontásban itt

kisebb felbontásban itt lehet letölteni.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.