Edzés munka közben

Elliptikus tréner

2016-06-10 10:58:24 | Módosítva: 2016-07-09 16:30:48

Az ún. ellipszisgépek a konditermek legkedveltebb kardió gépei közé tartoznak, és a szobabiciklit is sokan használják. Sajnos sokakat visszatart a rendszeres edzéstől az, hogy sajnálják rá az időt. Meg is magyarázzák; „nekik erre nincs idejük”.


Az Elliptikus tréner elveszi ezt a sántító érvelést a lustáktól. Az asztal alatt elhelyezhető sporteszköz nem csak abból a szempontból praktikus, hogy használaton kívül kis helyet foglal, hanem azért is, mert lehetővé teszi a munka közbeni testedzést. Nincs többé kifogás, nem fog hiányozni az egészségre fordított idő.Az Elliptikus tréner kijelzőjét az asztalra tehetjük, ezen nyomon követhetjük a testedzés minden fontos paraméterét, a megtett utat, az elfogyasztott energiát stb. A pedálok fékezését hidraulika biztosítja, annak erősségét pedig lábbal lehet szabályozni. Ha lábainkat pihentetni szeretnénk, akkor a készülék talpmasszázs részét használhatjuk, ez sok szempontból jótékonyan hat szervezetünkre, és munkateljesítményünket is növeli.Valamivel egyszerűbb, de szintén jól kihasználható szerkezet az asztal alá férő szobabicikli. Ülésének kényelmességéről nem vagyunk meggyőződve, de egy-egy fél órás edzés erejéig biztosan kibírható, és közben munkánkat sem kell szüneteltetni.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fenntarthatóbb repülőgép-üzemanyag használatot akar az EP

Az Európai Parlament (EP) plénuma csütörtökön állásfoglalást fogadott el, amelyben azt szorgalmazza, hogy az európai uniós tagországok repülőgépei és repülőterei nagyobb arányban használjanak...


Minőségi eszközök elérhető áron

Az ipari kisgépek körébe számos ipari felhasználású, kisebb méretű eszköz és kéziszerszám tartozik, például a fúrógép, a köszörű, a gyalugép, a sarokcsiszoló vagy a bontókalapács. Ezeket az ipar...