KREA kéményrendszerek

2016-10-02 08:28:53 | Módosítva: 2016-10-02 09:28:20

A Magyar Kéménygyártó Kft. olyan kéményeket tervez és gyárt, amelyek egyedülállóak a piacon.


KREA kéményrendszerek

A Magyar Kéménygyártó Kft. 2012-ben a Szegedi Kéményseprő-ipari Kft.-ből kivált jogfolytonos cég, melyet korábbi, közel egy évtizedes kéménygyártási és értékesítési tapasztalatokra építve, kifejezetten a KREA kéményrendszerek gyártására és forgalmazására hoztak létre. Céljuk a jó minőségű, kedvező áru magyar kémények gyártása és forgalmazása.

– KREA gravitációs kéményrendszer (samott béléscsővel): családi házak egyszerű, strapabíró kéménye.

– KREA S gravitációs kéményrendszer (saválló acél béléscsővel): gravitációs kémények csúcsminősége, különösen mostoha körülményekre tervezve.

– KREA T túlnyomásos kéményrendszer: családi házak kondenzációs gázkazánjainak kéménye. Esztétikum és praktikum, kettő az egyben kéményrendszer!

– KREA K2 kondenzációs gyűjtő kéményrendszer: társasházak kondenzációs gázkazánjainak gyűjtőkéménye. 2015-ben Construma díjat nyert kémény!

– K2+ gyűjtőkémény-rendszer a régi (gravitációs) gyűjtőkémények, túlnyomásos, kondenzációs gyűjtőkéménnyé való átalakítását oldja meg. Ez az eljárás nem csak azoknak a társasházaknak ajánlott, ahol a fűtéskorszerűsítés amúgy is napirenden van, hanem azoknak is, akik szeretnének gázköltséget csökkenteni, és hajlandóak értéknövelő beruházást végrehajtani. A gázkészülékek forgalmazására vonatkozó 65/2011 sz. Kormányrendelet értelmében, ha gázkészülék csere válik szükségessé olyan társasházaknál, ahol több gázkészülék egy közös gyűjtőkéményre van kötve, az új (kondenzációs) készülék nem lesz ráköthető a régi gyűjtőkéményre.

A Magyar Kéménygyártó Kft. kéményrendszerei segítségével az energetikai előírásoknak megfelelően korszerűsítheti fűtési rendszerét.


Magyar Kéménygyártó Kft.
6725 Szeged, Moszkvai krt. 27.
Telefon: +36-62-548-810
www.kemenygyarto.hu
kemenygyarto@gmail.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Gravitációs kémények

A gravitációs kémények egyszerű elv alapján működnek, amelynek lényege, hogy a meleg levegő könnyebb, mint a hideg, ezért felfelé a meleg levegő száll. Mivelafüstgáz hőmérséklete magasabb...


Túlnyomásos gyűjtőkémény

Aki gyűjtőkéményt használ, tisztában van vele milyen nehéz helyzetbe kerül, ha gázkészüléket kell valamilyen okból cserélnie. Miközben a gyűjtőkémények, és a rájuk csatlakoztatott, gázkészülékek...