KREA kéményrendszerek

2016-10-02 08:28:53 | Módosítva: 2016-10-02 09:28:20

A Magyar Kéménygyártó Kft. olyan kéményeket tervez és gyárt, amelyek egyedülállóak a piacon.


KREA kéményrendszerek

A Magyar Kéménygyártó Kft. 2012-ben a Szegedi Kéményseprő-ipari Kft.-ből kivált jogfolytonos cég, melyet korábbi, közel egy évtizedes kéménygyártási és értékesítési tapasztalatokra építve, kifejezetten a KREA kéményrendszerek gyártására és forgalmazására hoztak létre. Céljuk a jó minőségű, kedvező áru magyar kémények gyártása és forgalmazása.

– KREA gravitációs kéményrendszer (samott béléscsővel): családi házak egyszerű, strapabíró kéménye.

– KREA S gravitációs kéményrendszer (saválló acél béléscsővel): gravitációs kémények csúcsminősége, különösen mostoha körülményekre tervezve.

– KREA T túlnyomásos kéményrendszer: családi házak kondenzációs gázkazánjainak kéménye. Esztétikum és praktikum, kettő az egyben kéményrendszer!

– KREA K2 kondenzációs gyűjtő kéményrendszer: társasházak kondenzációs gázkazánjainak gyűjtőkéménye. 2015-ben Construma díjat nyert kémény!

– K2+ gyűjtőkémény-rendszer a régi (gravitációs) gyűjtőkémények, túlnyomásos, kondenzációs gyűjtőkéménnyé való átalakítását oldja meg. Ez az eljárás nem csak azoknak a társasházaknak ajánlott, ahol a fűtéskorszerűsítés amúgy is napirenden van, hanem azoknak is, akik szeretnének gázköltséget csökkenteni, és hajlandóak értéknövelő beruházást végrehajtani. A gázkészülékek forgalmazására vonatkozó 65/2011 sz. Kormányrendelet értelmében, ha gázkészülék csere válik szükségessé olyan társasházaknál, ahol több gázkészülék egy közös gyűjtőkéményre van kötve, az új (kondenzációs) készülék nem lesz ráköthető a régi gyűjtőkéményre.

A Magyar Kéménygyártó Kft. kéményrendszerei segítségével az energetikai előírásoknak megfelelően korszerűsítheti fűtési rendszerét.


Magyar Kéménygyártó Kft.
6725 Szeged, Moszkvai krt. 27.
Telefon: +36-62-548-810
www.kemenygyarto.hu
kemenygyarto@gmail.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Bakonytherm kéményrendszerek

A kéményépítés napjainkban már nem egy elhanyagolható épület szerkezet elkészítését jelenti, hanem a családra hosszútávon ható pénzügyi kérdés is. Az energiatakarékos fűtőberendezések optimális...


Régi, jó kémény

Egy régi kémény olyan technológiával épült, ami kizárja, hogy eredeti állapotában mai, korszerű gázfűtő berendezéshez használni lehessen. Az viszont egyáltalán nem kizárt, hogy egy fatüzelésű...