SikaCeram-500 Ceralastic

2016-10-02 09:29:37 | Módosítva: 2016-10-02 09:33:17

Egyetlen mondatban elmondjuk, hogy legközelebb miért a SikaCeram-500 Ceralastic vízszigetelő és csemperagasztó habarcsot érdemes választani. Azért, mert legalább 30%–kal gyorsabb a munkavégzés, ugyanennyivel olcsóbb, és egyetlen lépéssel megoldható az, ami eddig minimum háromból állt.


A SikaCeram előtti időkben a vízszigetelés és burkolatragasztás három munkamenetből állt, mely ráadásul több napot vett igénybe. Először a vízszigetelő habarcsot kellett felhordani a felületre, majd várni fél napot. Később megismételni ugyanezt a munkafolyamatot, majd megint, akár több napot várni. Harmadik lépésben lehetett felvinni a csemperagasztót, ezt követően jött a csemperakás, majd ismét várni kellett, és csak utána lehetett elkezdeni fugázni. Használjon SikaCeram-500 Ceralastic-ot és felejtsen el mindent, amit a vízszigetelésről és burkolatragasztásról eddig tudott! Csak előnyei vannak. A SikaCeram-500 Ceralastic egykomponensű, a habarcs egyetlen rétegben kerül felhordásra, emiatt sokkal gyorsabban fog végezni a munkájával. Minden típusú és méretű burkolólaphoz használható, mert kiváló a tapadószilárdsága bármilyen felületről legyen szó. A SikaCeram-500 Ceralastic-kal nem csak munkát és időt fog spórolni, hanem pénzt is, mert ugyanakkora felületre kevesebb anyag szükséges, mint a hagyományos habarcsból.

Hol használható a SikaCeram-500 Ceralastic?

Mivel a SikaCeram tökéletes vízszigetelő és ragasztóanyag egyben, ezért gyakorlatilag bárhol használható, ahol felmerül alkalmazása. Soha, semmilyen körülmények között nem kell attól tartani, hogy nem lesz tökéletes a vízszigetelés, vagy a ragasztás. Nyugodtan használható erkélyek, teraszok vagy medencék vízszigetelésére is. Ha felújítást tervez a jövőben, akár már most is megvásárolhatja, mivel bontatlanul akár 9 hónapig is megőrzi minőségét. Ha egyszerűen és hatékonyan szeretné megoldani a vízszigetelést és a ragasztást, akkor a SikaCeram-500 Ceralastic a kézenfekvő megoldás!


Bővebb információ:
Sika Hungária Kft.
1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.
Telefon: (+36-1) 317-2020
info@sika.com
www.sika.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Teraszok árnyékban

Megérkezett a nyár, igyekszünk minél több időt a szabadban tölteni. Nagy teraszok és pici erkélyek hívogatnak a pihenésre. Minden esetben gondoskodnunk kell megfelelő árnyékolásról, és ezt sokféle...


Polikarbonát (PC) lemezek

Ez az alapanyag nagyon sok előnyös tulajdonsággal rendelkező szerves műanyag. Általában tömör és üregkamrás táblákban gyártják. Kiváló fényáteresztése és átláthatósága miatt gyakran az üveget...