SikaCeram-500 Ceralastic

2016-10-02 09:29:37 | Módosítva: 2016-10-02 09:33:17

Egyetlen mondatban elmondjuk, hogy legközelebb miért a SikaCeram-500 Ceralastic vízszigetelő és csemperagasztó habarcsot érdemes választani. Azért, mert legalább 30%–kal gyorsabb a munkavégzés, ugyanennyivel olcsóbb, és egyetlen lépéssel megoldható az, ami eddig minimum háromból állt.


A SikaCeram előtti időkben a vízszigetelés és burkolatragasztás három munkamenetből állt, mely ráadásul több napot vett igénybe. Először a vízszigetelő habarcsot kellett felhordani a felületre, majd várni fél napot. Később megismételni ugyanezt a munkafolyamatot, majd megint, akár több napot várni. Harmadik lépésben lehetett felvinni a csemperagasztót, ezt követően jött a csemperakás, majd ismét várni kellett, és csak utána lehetett elkezdeni fugázni. Használjon SikaCeram-500 Ceralastic-ot és felejtsen el mindent, amit a vízszigetelésről és burkolatragasztásról eddig tudott! Csak előnyei vannak. A SikaCeram-500 Ceralastic egykomponensű, a habarcs egyetlen rétegben kerül felhordásra, emiatt sokkal gyorsabban fog végezni a munkájával. Minden típusú és méretű burkolólaphoz használható, mert kiváló a tapadószilárdsága bármilyen felületről legyen szó. A SikaCeram-500 Ceralastic-kal nem csak munkát és időt fog spórolni, hanem pénzt is, mert ugyanakkora felületre kevesebb anyag szükséges, mint a hagyományos habarcsból.

Hol használható a SikaCeram-500 Ceralastic?

Mivel a SikaCeram tökéletes vízszigetelő és ragasztóanyag egyben, ezért gyakorlatilag bárhol használható, ahol felmerül alkalmazása. Soha, semmilyen körülmények között nem kell attól tartani, hogy nem lesz tökéletes a vízszigetelés, vagy a ragasztás. Nyugodtan használható erkélyek, teraszok vagy medencék vízszigetelésére is. Ha felújítást tervez a jövőben, akár már most is megvásárolhatja, mivel bontatlanul akár 9 hónapig is megőrzi minőségét. Ha egyszerűen és hatékonyan szeretné megoldani a vízszigetelést és a ragasztást, akkor a SikaCeram-500 Ceralastic a kézenfekvő megoldás!


Bővebb információ:
Sika Hungária Kft.
1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.
Telefon: (+36-1) 317-2020
info@sika.com
www.sika.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szigetelés talajvíznyomás ellen

Pincefalak felszívódó nedvesség és talajvíz elleni szigeteléséről korábban is írtunk már. Foglakoztunk azzal, hogyan lehet a talajvíz szintjét, a torlóvizeket elvezetni, és ezáltal a víznyomást...


Felújító vízszigetelés

Az ép vízszigetelés rendkívül fontos az épület állagának megóvása érdekében. Ha itt felújításra van szükség, általában ez jelentős költségekkel jár. Nagy az igény olyan megoldásra, amely...