Szellőztetés-vezérlés

2016-10-04 08:26:03 | Módosítva: 2016-10-04 08:26:36

Könnyen és kényelmesen kezelheti otthona szellőztetését – akár határok nélkül. Használja saját megszokott eszközeit a vezérlésre, nincs szükség programok telepítésére, applikációk letöltésére.


Laptopról, tabletről vagy akár okostelefonról

A piacvezető német Helios ventilátorgyártó cég szellőztető rendszereinél már szériakivitelben érhető el a beépített internet technológiás vezérlés (easyControls). A legújabb fejlesztési irányok fókuszába a gépek szabályozása került, mivel így tehető még hatékonyabbá és takarékosabbá a gépi szellőztetés.

Az egyedülállóan univerzális easyControls KWL® vezérlési technológia teljes szabadságot nyújt, mivel akármilyen böngészőt futtató készülékről (okostelefon, tablet, okosTV, PC) egyformán használható. A megoldás további előnye, hogy platform független, azaz bármilyen operációs rendszeren (pl. Windows, Android, iOS, Linux stb.) futtatható. Az easyControls segítségével akár otthon a fotelből, munkahelyről vagy egy kávézóból – legyen az bárhol a világban – lekérdezhetjük lakásunk légállapotát, módosíthatunk a szellőztetés ütemén, intenzitásán. Nem kell különféle vezérlő panelek kezelését megtanulni, használhatjuk saját megszokott eszközeinket, így sokkal magabiztosabban kezelve gépészeti rendszerünket.


Az easyControls értékálló megoldás. Segítségével a Helios szellőztető berendezései követik a fejlesztéseket, és egy egyszerű szoftverfrissítés által az épp most gyártott berendezéssel egyenértékűekké válhatnak.


Kovács István
okleveles gépészmérnök
Kamleithner Budapest Kft.
www.helios.hu
Telefon: (+36-1) 425-3288


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Gépi szellőztetőrendszerek

A szünidő és a nyaralási szezon lezárultával időnk 70-90 százalékát ismét zárt, rosszul szellőző terekben töltjük. A Wavin kutatása szerint a magyarok 80 százaléka a koronavírus megjelenése óta...


Fan-coil a lakásokban

Az eddig csak irodaházakból és bankokból ismert fan-coil rendszer napjainkra már az otthonaink számára is elérhetővé vált. A fan coil – azaz ventilátoros hőcserélő vagy konvektor – egy olyan...