Hatékonyan a penész ellen

2016-10-06 07:51:31 | Módosítva: 2016-10-06 08:21:06

Közeledik az ősz, nedvesebbé válik az időjárás. Számos háztartásban jelentkeznek az ilyenkor szokásos problémák: párás ablakok, lecsapódó pára, nehezen száradó ruhák, nehezebb szellőztetés. Pincehelyiségekben, építkezéseken is fokozottan jelen lehetnek a magas páraértékekből adódó, sok bosszúságot okozó gondok, nehezítve az életkörülményeket.


Építkezések befejező fázisában

Ha a tél beállta előtt kell még a fal száradását segíteni, sürgős a munkabefejezés, nagyon hasznosan alkalmazhatók a széles választékban kapható ipari páramentesítők is. A tartósan fennálló magas – 70% fölötti – páratartalom táptalaja a penészgombáknak. A hatékony és hosszú távú penész- és páramentesítésre ajánljuk a Trotec cég által gyártott és a Manda Kft. által forgalmazott német minőségű, kiváló ár- érték aránnyal rendelkező, megbízható párátlanító készülékeket. E páramentesítők kitűnnek komfortos, egyszerű kezelhetőségükkel, szép kivitelükkel, mind otthoni, mind ipari felhasználási területeken. Tartós eredmények eléréséhez optimalizálni kell a levegő páratartalmát, ezáltal biztosítva a falak száradását. Erre egyetlen lehetőség a helyiség paramétereihez igazodva (helyiség mérete, alapterület, páratartalom értékek, stb.) a megfelelően kiválasztott páramentesítő folyamatos üzemeltetése.Az optimális páratartalom-értékek tartós, jó közérzetet biztosítanak, és egészségvédelmi hatásuk sem elhanyagolható. Használatukkal érezhető komfortosság költözik be mind irodájába, mind otthonába.


A Trotec márkaképviselet Budapesten is elérhető:
Manda Kft.
Telefon: (+36-30) 787-0946
2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11/A.

Itt az érdeklődők megtekinthetik a párátlanítókat, és szakavatott válaszokat kapnak minden felmerülő kérdésre. A páramentesítés további rejtelmeiről tá­jékozódhat, a www.lpv.hu honlapon, ahol alapos készülékleírások is találhatók, egyértelmű specifikációkkal a megfelelő páramentesítő kivá­lasztásához.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Páramentesítők

Az újra és újra megjelenő penészesedés csak a különféle páramentesítő készülékek alkalmazásával kerülhető el. A helyiségek méretétől és a páratartalmától függően használhatók tablettás, vagy a...


Hővisszanyerő választása

A hővisszanyerő szellőztető rendszer lényege, hogy a lakás vagy ház belső levegőjének hőtartalmát – ha szükséges, a páratartalmát is – újrahasznosítja. Ennek köszönhetően az épület fűtési és...