Hatékonyan a penész ellen

2016-10-06 07:51:31 | Módosítva: 2016-10-06 08:21:06

Közeledik az ősz, nedvesebbé válik az időjárás. Számos háztartásban jelentkeznek az ilyenkor szokásos problémák: párás ablakok, lecsapódó pára, nehezen száradó ruhák, nehezebb szellőztetés. Pincehelyiségekben, építkezéseken is fokozottan jelen lehetnek a magas páraértékekből adódó, sok bosszúságot okozó gondok, nehezítve az életkörülményeket.


Építkezések befejező fázisában

Ha a tél beállta előtt kell még a fal száradását segíteni, sürgős a munkabefejezés, nagyon hasznosan alkalmazhatók a széles választékban kapható ipari páramentesítők is. A tartósan fennálló magas – 70% fölötti – páratartalom táptalaja a penészgombáknak. A hatékony és hosszú távú penész- és páramentesítésre ajánljuk a Trotec cég által gyártott és a Manda Kft. által forgalmazott német minőségű, kiváló ár- érték aránnyal rendelkező, megbízható párátlanító készülékeket. E páramentesítők kitűnnek komfortos, egyszerű kezelhetőségükkel, szép kivitelükkel, mind otthoni, mind ipari felhasználási területeken. Tartós eredmények eléréséhez optimalizálni kell a levegő páratartalmát, ezáltal biztosítva a falak száradását. Erre egyetlen lehetőség a helyiség paramétereihez igazodva (helyiség mérete, alapterület, páratartalom értékek, stb.) a megfelelően kiválasztott páramentesítő folyamatos üzemeltetése.Az optimális páratartalom-értékek tartós, jó közérzetet biztosítanak, és egészségvédelmi hatásuk sem elhanyagolható. Használatukkal érezhető komfortosság költözik be mind irodájába, mind otthonába.


A Trotec márkaképviselet Budapesten is elérhető:
Manda Kft.
Telefon: (+36-30) 787-0946
2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11/A.

Itt az érdeklődők megtekinthetik a párátlanítókat, és szakavatott válaszokat kapnak minden felmerülő kérdésre. A páramentesítés további rejtelmeiről tá­jékozódhat, a www.lpv.hu honlapon, ahol alapos készülékleírások is találhatók, egyértelmű specifikációkkal a megfelelő páramentesítő kivá­lasztásához.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mit lehet tenni a penész ellen

A penész megjelenése a lakásban nem csak esztétikai problémákat okoz, hanem ártalmas egészségünkre is. Éppen ezért fontos, hogy megakadályozzuka penész kialakulását, vagy ha már kialakult, akkor...


Ablaknyitás vagy gépi szellőztetés?

Nem először írunk erről, és gyaníthatóan nem is utoljára. A lakásszellőztetés fontossága azóta került fokozottan előtérbe, hogy a lakásfelújítások során korszerű nyílászárókra cseréljük le a...