Tiszta levegőt otthonunkba!

2016-10-10 11:34:32 | Módosítva: 2016-10-10 11:40:08

Egyedülálló, légtisztító beltéri falfestéket fejlesztett a Poli-Farbe. A Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner a különböző lakberendezési tárgyakból – bútorokból, laminált padlókból – felszabaduló formaldehid molekulákat a levegőből megszűrve megköti, és ártalmatlan vízgőzzé alakítja át. A vízgőz természetes úton elpárolog, a körforgás eredményeként pedig „tisztul” a belső tér levegő-összetétele.


Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner

Kevesen tudják, de a lakásokban lévő bútorok és berendezési tárgyak nem csak hasznosak, hanem károsítják is az otthonok levegőjét: a belőlük kipárolgó anyagok között ugyanis megtalálható a formaldehid, amely köztudottan rákkeltő hatású is lehet. A lakások szellőztetésének hiánya miatt az egészségre ártalmas levegő is könnyen beszorulhat a helyiségekbe, így még jobban ki van téve az ember annak a modernkori jelenségnek, amelyet „beteg épület szindrómának” hívnak, illetve olyan megbetegedéseknek, mint az asztma vagy az allergia.


Szerencsére mostantól nem szükséges választani a környezetbarát megoldások és az egészség között, hiszen a Poli-Farbe és a Dow legújabb fejlesztésű beltéri falfestéke a FORMASHIELDTM technológiának köszönhetően megköti a szervezetre káros formaldehidet, majd ártalmatlan vízgőzzé alakítja át, amely végül elpárolog a lakásban. A formaldehid bomlása visszafordíthatatlan, ráadásul a falfesték levegőtisztító hatása akár 6 évig is megmarad.


A Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner festék ugyanolyan jól mutat a falakon, mint a hazai festékgyár bármelyik beltéri falfestéke. Akár saját kezűleg is nekivághat bárki az otthona szépítésének, hiszen a festéket egyszerű felvinni a falakra, gyorsan szárad, így az önjelölt ezermesterek is tökéletes munkát végezhetnek vele. A festék jól színezhető, ezáltal nem csak egészségesebb lesz az otthon levegője, de olyan stílusban újíthatja fel bárki a lakását, ahogy csak szeretné.


www.polifarbe.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Belső falfestékek

Mint az köztudott, a lakások falait 3-4 évente fel kellene újítani. Van, aki ezt szakemberre bízza, mások viszont inkább maguk látnak neki ennek a munkának. Önköltségi áron természetesen kevesebbe...


Légtisztítóval az allergia ellen (is)

Számtalan lehetőség létezik az allergia kezelésére, tüneteinek mérséklésére. Gyógyszerek, száj–orr-maszk, orrspray, szemcseppek stb. Mindenkinél más-más válik be. Ugyanakkor hazánkban is egyre...