Tiszta levegőt otthonunkba!

2016-10-10 11:34:32 | Módosítva: 2016-10-10 11:40:08

Egyedülálló, légtisztító beltéri falfestéket fejlesztett a Poli-Farbe. A Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner a különböző lakberendezési tárgyakból – bútorokból, laminált padlókból – felszabaduló formaldehid molekulákat a levegőből megszűrve megköti, és ártalmatlan vízgőzzé alakítja át. A vízgőz természetes úton elpárolog, a körforgás eredményeként pedig „tisztul” a belső tér levegő-összetétele.


Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner

Kevesen tudják, de a lakásokban lévő bútorok és berendezési tárgyak nem csak hasznosak, hanem károsítják is az otthonok levegőjét: a belőlük kipárolgó anyagok között ugyanis megtalálható a formaldehid, amely köztudottan rákkeltő hatású is lehet. A lakások szellőztetésének hiánya miatt az egészségre ártalmas levegő is könnyen beszorulhat a helyiségekbe, így még jobban ki van téve az ember annak a modernkori jelenségnek, amelyet „beteg épület szindrómának” hívnak, illetve olyan megbetegedéseknek, mint az asztma vagy az allergia.


Szerencsére mostantól nem szükséges választani a környezetbarát megoldások és az egészség között, hiszen a Poli-Farbe és a Dow legújabb fejlesztésű beltéri falfestéke a FORMASHIELDTM technológiának köszönhetően megköti a szervezetre káros formaldehidet, majd ártalmatlan vízgőzzé alakítja át, amely végül elpárolog a lakásban. A formaldehid bomlása visszafordíthatatlan, ráadásul a falfesték levegőtisztító hatása akár 6 évig is megmarad.


A Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner festék ugyanolyan jól mutat a falakon, mint a hazai festékgyár bármelyik beltéri falfestéke. Akár saját kezűleg is nekivághat bárki az otthona szépítésének, hiszen a festéket egyszerű felvinni a falakra, gyorsan szárad, így az önjelölt ezermesterek is tökéletes munkát végezhetnek vele. A festék jól színezhető, ezáltal nem csak egészségesebb lesz az otthon levegője, de olyan stílusban újíthatja fel bárki a lakását, ahogy csak szeretné.


www.polifarbe.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Színek variálása a falakon

A lakások felújításakor szinte elkerülhetetlen a lakóhelyiségek falainak azújra festése. Ez adott esetekben elég sokrétű előkészítő munkával jár. Haa helyiség már többször volt festve, ajánlatos...


Mindig friss levegő ablaknyitás nélkül

Zajos, poros helyen lakik? Pollenallergiás? Nem tud ablakot nyitni kellemetlenségek nélkül? Új típusú hővisszanyerős szellőztetőgépek a Zehndertől, külső rács nélkül.