Fémből készül a fakerítés?

2016-10-17 08:34:54 | Módosítva: 2016-10-17 08:35:50

Egy fiatal technológiának köszönhetően élethű fa erezetes mintával képesek a gyártók a horganyzott acéllemezt ellátni. Így a fafelületre hasonlító acélkerítést lehet építeni.


Szépség és tartósság

A családi házak, nyaralók szépségéhez egyértelműen a fakerítés illik már évtizedek óta. Azonban nyilvánvaló, hogy egy léckerítés élettartama viszonylag rövid. A léckerítéseket gyakran kell újrafesteni, elkorhad vagy vetemedik. Ezzel szemben a vékony, bordázott acéllemez (trapézlemez) több évtizeden keresztül tartja a mintázatát, nem vetemedik, és soha nem korhad el.

– A famintás lemez merevségét az acél biztosítja.
– A korrózió elleni védelmet a horgany réteg garantálja.
– A kifakulástól az UV védelemmel ellátott külső bevonat védi meg a fa mintát.

Hol juthatunk hozzá? A Metál-Sheet Kft. 2015 óta gyárt négy különböző mintával a léckerítéshez nagyon hasonló trapézlemezt. Szerelése rendkívül egyszerű. A gyárban egyedi hosszméretre készítik a lemeztáblákat, amiket egymás mellé, egy borda átfedésével az azokat megtámasztó „riglire” kell egyszerűen felfogatni 8-10 db/tábla csavarral, vagy popszegeccsel. A kerítést lehet díszíteni kerítésszegővel, ami szintén famintás lemezből készül.


Hogyan kaphatjuk meg a famintás trapézlemezeinket?

A Metál-Sheet kft. házhoz szállít akár egy kis kapura szükséges mennyiséget is. Nem kell mást tennünk, mint felvenni az értékesítőkkel a kapcsolatot, és házhoz megrendelni a kiválasztott színben és méretben a trapézlemezt.


Metál-Sheet Kft.
www.metal-sheet.hu
ertekesites@metal-sheet.hu
Telefon: (+36-30) 646-7847,  (+36-30) 421-1551
www.metal-sheet.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Gabion kőkosaras építmények

Ezek az acél huzalhálós szerkezetek ugyan nem ismeretlenek az ingatlantulajdonosok körében, mégis kevesen ismerik fel alkalmazásuk előnyeit. Főleg földmű szerkezeteknél nagyon előnyösek, ám...


Drótfonatok kerítésekhez

Hogy a kerítéssel szemben milyen elvárásaink vannak, az bizonyos mértékben meghatározza az alkalmazott fonat fajtáját is. A választék gyártók tekintetében elég bőséges, némi információ pedig...