Fémből készül a fakerítés?

2016-10-17 08:34:54 | Módosítva: 2016-10-17 08:35:50

Egy fiatal technológiának köszönhetően élethű fa erezetes mintával képesek a gyártók a horganyzott acéllemezt ellátni. Így a fafelületre hasonlító acélkerítést lehet építeni.


Szépség és tartósság

A családi házak, nyaralók szépségéhez egyértelműen a fakerítés illik már évtizedek óta. Azonban nyilvánvaló, hogy egy léckerítés élettartama viszonylag rövid. A léckerítéseket gyakran kell újrafesteni, elkorhad vagy vetemedik. Ezzel szemben a vékony, bordázott acéllemez (trapézlemez) több évtizeden keresztül tartja a mintázatát, nem vetemedik, és soha nem korhad el.

– A famintás lemez merevségét az acél biztosítja.
– A korrózió elleni védelmet a horgany réteg garantálja.
– A kifakulástól az UV védelemmel ellátott külső bevonat védi meg a fa mintát.

Hol juthatunk hozzá? A Metál-Sheet Kft. 2015 óta gyárt négy különböző mintával a léckerítéshez nagyon hasonló trapézlemezt. Szerelése rendkívül egyszerű. A gyárban egyedi hosszméretre készítik a lemeztáblákat, amiket egymás mellé, egy borda átfedésével az azokat megtámasztó „riglire” kell egyszerűen felfogatni 8-10 db/tábla csavarral, vagy popszegeccsel. A kerítést lehet díszíteni kerítésszegővel, ami szintén famintás lemezből készül.


Hogyan kaphatjuk meg a famintás trapézlemezeinket?

A Metál-Sheet kft. házhoz szállít akár egy kis kapura szükséges mennyiséget is. Nem kell mást tennünk, mint felvenni az értékesítőkkel a kapcsolatot, és házhoz megrendelni a kiválasztott színben és méretben a trapézlemezt.


Metál-Sheet Kft.
www.metal-sheet.hu
ertekesites@metal-sheet.hu
Telefon: (+36-30) 646-7847,  (+36-30) 421-1551
www.metal-sheet.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Térelválasztás a kertben

Akár csak házunkban szükség van egyes terek elválasztására – hiszen nem lenne szerencsés egybe nyitva a fürdőszoba a konyhával – erre a kertben is lehet igény. Bizonyos részeket, mint a komposzt...


WPC kerítés

Teraszburkoló anyagként már egyre közkedveltebbek a fa-műanyag kompozitból (WPC) készült teraszburkolati elemek. Ám ez a gondozást nem igénylő, új anyag kerítések kialakítására is alkalmas,...