Szórakoztató-elektronikai kiállítás a Marriottban

Hi-Fi Show Budapesten

2016-11-14 13:15:43 | Módosítva: 2016-12-19 11:25:57

17 esztendeje hagyomány, hogy minden ősszel találkozót hirdetnek egymásnak az otthoni szórakoztatás hívei, akik kíváncsiak az audió- és videó újdonságokra, amiket a kereskedelem a karácsonyi vásárra kínál.

Az Audio Video Trend & Hifi Show ebben az évben is sok különlegessel jelentkezett. A Duna parti Marriott szálló termeiben, és az emeleti szobákban hifi erősítők és hangfalak, hazai és külföldi márkák bemutatóinak sora várta a látogatókat az elmúlt hét végén. Különleges audiovizuális élményben volt része azoknak, akik 2016. november 12-én és 13-én elmerültek a zenehallgatás, a házimozi, egyszóval az otthoni szórakoztatás élményeiben.

A kiállításon első alkalommal láthattunk Ultra HD 4K vetített képet, és megcsodálhattuk a Panasonic legújabb 64 colos képátlójú 4K televízióját, melynek különleges hangrendszere azt is érzékeli, hogy milyen közel ül a néző a képernyőhöz. Külön termet kaptak a legújabb EISA díjas tévé készülékek, valamint Európa legjobb, szórakoztató-elektronikai berendezései. Különleges high-end autó-hifi bemutató is várta a kiállításra érkezőket.


Megismerhettük az Asus legújabb fejlesztésű 3D szemüvegét, melyet vetített videó összeállítással és élő harci játékkal is kipróbálhattunk.

Megcsodálhattuk a csúcskategóriás számítógépük vizes hűtőrendszerét, mely már inkább egy miniatűr atomerőműre emlékeztet, mint számítástechnikai eszközre. Ugyanitt kézbe vehettük az ismert gyártó legújabb mobilját, melybe nem kevesebb, mint 6 GB RAM memóriát pakoltak; valószínűleg nincs az a videó-játék, amelynél szaggatna ez a készülék!


A budapesti Marriott szálló, méltó helyet biztosított a kiállítóknak és látogatónak egyaránt.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Hi-Fi, videó

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Pillantás a jövőbe

Az innovációra irányuló folyamatos késztetés nyomán jött létre a Chorus Sorozat videó-kaputelefon rendszere, egy minden igényt kielégítő, jól megtervezett technológiai megoldás.


Praktikus újdonságok a Daniellától

Videó kaputelefon ésLED reflektor