IXO csavarozó

2016-11-30 11:15:06 | Módosítva: 2016-12-05 17:42:43

Az akkus csavarozóknak is van története: a világon az első és legkisebb lítium-ion akkus csavarozó nem mai találmány. A Bosch IXO csavarozónak már az ötödik generációjával találkozhat a barkácsoló, folyamatos finomhangolások után a legoptimálisabb verzióval. Így praktikus és rugalmas segítőtárs minden helyzetben.

Öt generáció – egy történet

Bármit szeretnénk karácsonyra megvalósítani – az új IXO csavarozó a tökéletes segítőtárs: továbbfejlesztett ergonómiával, rövidebb töltési idővel és az új megvilágítási megoldással. Rugalmasan használható – ráadásul remek karácsonyi ajándék a szeretteinknek. Mindegy, hogy saját készítésű ajándékkal lepnénk meg valakit, vagy a karácsonyi sülthöz hiányzik a tökéletes fűszer: praktikus adaptereivel az IXO sokoldalú segítséget nyújt a karácsonyi készülődésben.

Fűszerőrlő adapter


A fűszerőrlő adapterrel gombnyomásra egyedi ízhatást biztosíthatunk az ételeknek. Akár szárított fűszer, akár fűszerkeverék – az IXO fűszerőrlő adapterrel egyéni ízvilágot alkothatunk. Az elegáns kivitelű fűszerőrlő adapter kézzel is kezelhető. Ideális eszköz a bennünk rejlő ínyenc számára.

Dugóhúzó adapter

Dugóhúzás profi módra. Az IXO dugóhúzóval a borosüvegek felnyitása gyerekjáték, és egyúttal figyelmet kelt bármilyen társaságban. Segítségével eredeti módon, erőkifejtés nélkül nyithatjuk ki a borospalackot.

Grillgyújtó adapter

A fújkálás és a legyezés a múlté! Az IXO grillgyújtó adapterével egy gombnyomásra begyújtja a grillt, és egy csapásra a kellő hőmérsékletre hevíti a faszenet. Ideális a grillsütők és tűzrakóhelyek egyszerű felhevítéséhez, még a legtávolabbi grillezőhelyen is.

Sarokadapter


Csavarozás a sarokban? Semmi gond! A sarokadapter segítségével az IXO a legszűkebb helyeken is boldogul. Ideális bútorok összeszereléséhez. Kicsi, kézre álló és mindig használatra kész – nyolc előre beállított szöghelyzetben.

Excenteradapter

Problémát okoz a csavarozás a szomszédos felületek közelében? Mostantól már nem! Az IXO excenteradapterrel minden csavart gondosan húzhatunk meg. Vagyis: Optimális rugalmasság a szegélyhez közeli csavaroknál is.

Fúróadapter

Szeretnénk találékonyak lenni a saját lakásunkban? Akkor az IXO-kollekció új fúróadaptere igazán megfelelő. Segítségével akár 5 mm átmérőjű lyukakat is fúrhatunk. Még ott is képes fában, műanyagban és gipszben fúrni, ahol más nem.

Univerzális vágóadapter


Vágás egy csapásra! Az univerzális vágóadapterrel különféle anyagokat, pl. PVC-t, papírt, bőrt és szövetet vághatunk akár 6 mm átmérőig. Így számos háztartási alkalmazásnál is ütőképes segítőtárs. Az IXO önélező pengéje számára minden feladat gyerekjáték.

Hamarosan itt a karácsony!

Tökéletes ajándék kicsiknek és nagyoknak. Felejtsük el a zoknikat, nyakkendőket vagy vasalókat. Idén adjunk érdekesebb ajándékokat! Az IXO akkus csavarozóból és az eredetinek megfelelő játék csavarozó változatából, az IXOLINO-ból álló klassz készletünk igazi meglepetés lesz! A termék megtalálhatók a nagyobb barkácsáruházakban és webshopokban. További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Karácsonyi készülődés - Csomagolás

Ha ajándékkal készülünk, a gondos kiválasztáson túl fektessünk ugyanolyan hangsúlyt a csomagolásra is. A személyes jelleget erősíthetjük az ajándékozotthoz stílusában, formájában, díszítésében is...


Ünnepi asztal

Az ünnepekhez általában valamilyen étkezés is hozzátartozik, és ilyenkor szokás az ünnepi asztalt feldíszíteni. Karácsony táján szinte minden házban található adventi koszorú, téli hangulatú...