IXO csavarozó

2016-11-30 11:15:06 | Módosítva: 2016-12-05 17:42:43

Az akkus csavarozóknak is van története: a világon az első és legkisebb lítium-ion akkus csavarozó nem mai találmány. A Bosch IXO csavarozónak már az ötödik generációjával találkozhat a barkácsoló, folyamatos finomhangolások után a legoptimálisabb verzióval. Így praktikus és rugalmas segítőtárs minden helyzetben.

Öt generáció – egy történet

Bármit szeretnénk karácsonyra megvalósítani – az új IXO csavarozó a tökéletes segítőtárs: továbbfejlesztett ergonómiával, rövidebb töltési idővel és az új megvilágítási megoldással. Rugalmasan használható – ráadásul remek karácsonyi ajándék a szeretteinknek. Mindegy, hogy saját készítésű ajándékkal lepnénk meg valakit, vagy a karácsonyi sülthöz hiányzik a tökéletes fűszer: praktikus adaptereivel az IXO sokoldalú segítséget nyújt a karácsonyi készülődésben.

Fűszerőrlő adapter


A fűszerőrlő adapterrel gombnyomásra egyedi ízhatást biztosíthatunk az ételeknek. Akár szárított fűszer, akár fűszerkeverék – az IXO fűszerőrlő adapterrel egyéni ízvilágot alkothatunk. Az elegáns kivitelű fűszerőrlő adapter kézzel is kezelhető. Ideális eszköz a bennünk rejlő ínyenc számára.

Dugóhúzó adapter

Dugóhúzás profi módra. Az IXO dugóhúzóval a borosüvegek felnyitása gyerekjáték, és egyúttal figyelmet kelt bármilyen társaságban. Segítségével eredeti módon, erőkifejtés nélkül nyithatjuk ki a borospalackot.

Grillgyújtó adapter

A fújkálás és a legyezés a múlté! Az IXO grillgyújtó adapterével egy gombnyomásra begyújtja a grillt, és egy csapásra a kellő hőmérsékletre hevíti a faszenet. Ideális a grillsütők és tűzrakóhelyek egyszerű felhevítéséhez, még a legtávolabbi grillezőhelyen is.

Sarokadapter


Csavarozás a sarokban? Semmi gond! A sarokadapter segítségével az IXO a legszűkebb helyeken is boldogul. Ideális bútorok összeszereléséhez. Kicsi, kézre álló és mindig használatra kész – nyolc előre beállított szöghelyzetben.

Excenteradapter

Problémát okoz a csavarozás a szomszédos felületek közelében? Mostantól már nem! Az IXO excenteradapterrel minden csavart gondosan húzhatunk meg. Vagyis: Optimális rugalmasság a szegélyhez közeli csavaroknál is.

Fúróadapter

Szeretnénk találékonyak lenni a saját lakásunkban? Akkor az IXO-kollekció új fúróadaptere igazán megfelelő. Segítségével akár 5 mm átmérőjű lyukakat is fúrhatunk. Még ott is képes fában, műanyagban és gipszben fúrni, ahol más nem.

Univerzális vágóadapter


Vágás egy csapásra! Az univerzális vágóadapterrel különféle anyagokat, pl. PVC-t, papírt, bőrt és szövetet vághatunk akár 6 mm átmérőig. Így számos háztartási alkalmazásnál is ütőképes segítőtárs. Az IXO önélező pengéje számára minden feladat gyerekjáték.

Hamarosan itt a karácsony!

Tökéletes ajándék kicsiknek és nagyoknak. Felejtsük el a zoknikat, nyakkendőket vagy vasalókat. Idén adjunk érdekesebb ajándékokat! Az IXO akkus csavarozóból és az eredetinek megfelelő játék csavarozó változatából, az IXOLINO-ból álló klassz készletünk igazi meglepetés lesz! A termék megtalálhatók a nagyobb barkácsáruházakban és webshopokban. További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fenyők és örökzöldek szaporítása

Karácsony táján a fenyőfák azérdeklődés középpontjába kerülnek, lévén mindenkinek van egy tuti tippje, melyik fajta a legjobb karácsonyfának. Van,amelyik kellemes narancsos illatot áraszt, más a...


Karácsonyfa, nem csak egy hétre

Összeszedtünk néhány tippet, hogy mit érdemes tenni a gyökeres fenyővel azért, hogy túlélje az ünnepeket és még hosszú ideig dísze lehessen majd a kertünknek.