Kő és fa dekorációs burkolatok

2016-12-20 08:48:16 | Módosítva: 2016-12-20 08:50:40

A nyomdatechnika és a valósághű felületképzés olyan élethű formatervek kialakítását teszi lehetővé, melyek rendkívül inspirálóak. A tökéletes lakókörnyezet megvalósulása a részleteken múlik. Az ún. dekorációs burkolatok abban a méretben kaphatók, melyben maradéktalanul érvényesülni engedi annak erényeit. Sok formaterv a legmodernebb nyomdatechnikai eljárás által kerül a dekorációs rétegre.


Dekorációs réteg

A gyárilag felvitt poliuretán védőrétegnek köszönhetően a dekorációs burkolatok könnyebben tisztíthatók és kevesebb gondoskodást igényelnek. Robusztus felületük ellenálló, és gondoskodik a tartósan szép padlóról. Az ilyen padlóburkolatokat intenzív használatú lakóhelyiségben is alkalmazhatjuk, a lépések hangja járáskor igen kellemes és halk. Az alacsony szerelési magasságnak köszönhetően (2-3,5 mm) a dekorációs padlóburkolók (pl. EXPONA) kifejezetten alkalmasak felújítási célra, valamint padlófűtés kialakításához.A gyárilag felvitt PU-védőréteg – gondos ápolás esetén – a padlónak tartós védelmet ad. A padlóburkolat ellenálló a nedvességgel és a szennyeződéssel szemben. Terméktulajdonságaik megakadályozzák a felhólyagosodást, és problémamentesen lerakhatók fürdőszobába és konyhába is. A szennyeződések könnyen eltávolíthatók a felületéről, a padló könnyen tisztítható. Sepréssel, vagy porszívóval történő rendszeres száraztisztítás javasolt. A makacs szennyeződések nedves tisztítással, kereskedelmi forgalomban kapható semleges tisztítószerekkel, vagy PU-tisztítószerrel távolíthatók el.


A lerakás gyorsan és tisztán végezhető el. A meglévő kerámia-csempelapok alkalmasak alapnak. Előfeltétel a kifogástalan, nedvszívó alap (stabil, tiszta, tartósan száraz, repedésmentes), sík felszínnel. A formatervezett burkolatok megfelelő ápolás esetén hosszú élettartamot garantálnak. A gyártó – az összes lakóhelyiség leburkolása esetén – akár 15 év garanciát ad padlóburkolatára.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Csempéhez illő fuga

Kül- és beltérben egyaránt folynak az építési ésfelújítási munkák. Ezek között talán a legnehezebb, de leglátványosabb a hidegburkolás; csempézés, járólap ragasztás. A végeredmény pedig akkor...


A tartós burkolat titka

Még el se kezdte a felújítást, de már alig várja a végét? Kíváncsi, hogy mi a sikeres burkolatcsere kulcsa? A burkolatcsere valóban nem a felújítás legkellemesebb része. Mert mi mindennel jár is...