Everlast jegyzetfüzet

2017-02-06 11:36:19 | Módosítva: 2017-02-10 18:43:08

Bár a mobiloknál és a táblagépeknél is van lehetőség a jegyzetelésre, sokan még mindig szívesebben használnak hagyományos jegyzetfüzeteket. Bizonyára azért, mert kényelmesebb a papírra bármilyen szöveget vagy ábrát gyorsan rögzíteni. Ám ha e feljegyzéseket a számítógépen is meg szeretnénk jeleníteni, az már némi problémát jelent.


Az ő számukra fejlesztett ki egy remek jegyzetfüzetet a Rocketbook, amelyeknek előnye, hogy okosabb, mint a hagyományos jegyzetfüzet, és soha nem telik be, mert törölhető. A füzethez kifejlesztett mobilalkalmazással pedig egyetlen mozdulattal a számítógépre lehet beolvasni a feljegyzést vagy vázlatot.

Bármilyen Pilot Frixion tollal lehet rá írni, nem maszatolódik el. Az Everlast lapjai ugyanis papír helyett poliészter keverékből készültek. A bejegyzéseket egy nedves ronggyal le lehet törölni. A beolvasott jegyzet a táblagépen vagy számítógépen azután tovább használható. A lapok alján különböző szimbólumok alapján még egy-egy tárhelyet is be lehet jelölni a tollal, és a bejegyzést oda tölti fel. Bár még nincs a piacon, de meglehet rendelni, a szállítás pedig ez év árprilisától várható.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Környezetbarát csúszásmentesítő

Téli viszonyok közt az utak, járdák és járófelületek jegesedés okozta közlekedési problémák kezeléséhez ajánlunkútszóró anyagokat. A síkosság elleni küzdelemben jelent hatékony megoldást...


Készüljünk a télre

A mi éghajlatunkon, az itt honos növényeknek a fagy csak akkor kezd veszélyt jelenteni, ha a hőmérséklet tartósan -20 °C alá csökken. Ilyenkor már csak bízhatunk a túlélésükben, de egy-két...