Környezetbarát kréta-festék spray

2017-02-20 09:35:51 | Módosítva: 2017-02-20 09:41:38

Legyen szó akril-, szintetikus-, vizes-bázisú- vagy kréta-festék sprayről, a Pinty Plus márkanév garancia a minőségre. Spray-vel festeni egyszerű, gyors és látványos. Azonban fontos, hogy a megfelelő termékkel dolgozzunk, hiszen ha folyik, nem fed megfelelően, akkor szinte lehetetlen szép végeredményt elérni.

A Novasolnál a legfontosabb a minőség és a termékfejlesztés. A magas minőségnek köszönhető a Novasol termékeknek egyre nagyobb a népszerűsége, egyre több az elégedett vásárló. A folyamatos innováció, termékfejlesztés legújabb eredménye a PintyPlus Chalk finish paint spray, azaz a kréta-festék spray is, amelyet a világon először a Novasol mutatott be a piacon, és szinte azonnal a DIY bloggerek, lakberendezők egyik kedvenc spray-jévé vált. A termék ötvözi a spray és a vizes-bázisú kréta-festék előnyös tulajdonságait. Segítségével könnyedén felújíthatjuk régi bútorainkat, de felhasználásának szinte csak a képzeletünk szabhat határt.

A PintyPlus Evolution akril spray gyorsan száradó akril festék, mellyel dekorálhatunk fa-, kő-, fém- vagy műanyag felületet is, és több mint 70 színben elérhető. A PintyPlus Aqua vizes-bázisú festék spray, sokkal környezet-barátabb oldószeres társainál, viszont szintén használható fa-, fém-, műanyag felületeken, sőt akár polisztirolra is. A Pinty Plus Tech márkanév alatt pedig megtalálhatók olyan alapozók és speciális aeroszolok, amire csak szükségünk lehet festés során. Ha nem tudjuk, hogy milyen célra, melyik terméket használjuk, a Novasol weboldalán a termékkereső segítségével könnyen megtalálhatjuk a számunkra megfelelő sprayt.


További információ:
www.novasolspray.hu
DIY ötletek: www.shakingcolors.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kis javítások otthon

Otthonunk állandó használatban van, emiatt szinte állandó karbantartást is igényel. Mindemellett folyton meg is hibásodik valami, mert ami elromolhat, az el is romlik. Haezeket időben nem...


Falak tisztítása, javítása

A falak az „épületek ruhái”, melyek sajnos néha elszennyeződnek, megsérülnek. E problémák többsége azonban nem jelenti azt feltétlenül, hogy teljes renoválásra, festésre van szükség, néha ennél...