Környezetbarát kréta-festék spray

2017-02-20 09:35:51 | Módosítva: 2017-02-20 09:41:38

Legyen szó akril-, szintetikus-, vizes-bázisú- vagy kréta-festék sprayről, a Pinty Plus márkanév garancia a minőségre. Spray-vel festeni egyszerű, gyors és látványos. Azonban fontos, hogy a megfelelő termékkel dolgozzunk, hiszen ha folyik, nem fed megfelelően, akkor szinte lehetetlen szép végeredményt elérni.

A Novasolnál a legfontosabb a minőség és a termékfejlesztés. A magas minőségnek köszönhető a Novasol termékeknek egyre nagyobb a népszerűsége, egyre több az elégedett vásárló. A folyamatos innováció, termékfejlesztés legújabb eredménye a PintyPlus Chalk finish paint spray, azaz a kréta-festék spray is, amelyet a világon először a Novasol mutatott be a piacon, és szinte azonnal a DIY bloggerek, lakberendezők egyik kedvenc spray-jévé vált. A termék ötvözi a spray és a vizes-bázisú kréta-festék előnyös tulajdonságait. Segítségével könnyedén felújíthatjuk régi bútorainkat, de felhasználásának szinte csak a képzeletünk szabhat határt.

A PintyPlus Evolution akril spray gyorsan száradó akril festék, mellyel dekorálhatunk fa-, kő-, fém- vagy műanyag felületet is, és több mint 70 színben elérhető. A PintyPlus Aqua vizes-bázisú festék spray, sokkal környezet-barátabb oldószeres társainál, viszont szintén használható fa-, fém-, műanyag felületeken, sőt akár polisztirolra is. A Pinty Plus Tech márkanév alatt pedig megtalálhatók olyan alapozók és speciális aeroszolok, amire csak szükségünk lehet festés során. Ha nem tudjuk, hogy milyen célra, melyik terméket használjuk, a Novasol weboldalán a termékkereső segítségével könnyen megtalálhatjuk a számunkra megfelelő sprayt.


További információ:
www.novasolspray.hu
DIY ötletek: www.shakingcolors.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Festett falak felújítása

A falfestés téli időszakban ugyan nem előnyös – ezt általában a melegebb tavaszi, nyári időszakban szokás elvégezni – ám egyéb kényszerítő okok miatt a téli festés is lehetséges. Igaz tovább...


Festés „öko” módon

Már a festékek piacán is találkozhatunk természetes alapanyagú termékekkel a szintetikusak mellett. Ha egy adott feladatra van környezetbarát változat, érdemes kipróbálni, már csak egészségünk...