Folyékony gumi

2017-02-22 19:17:05 | Módosítva: 2017-02-22 19:18:02

Spray formában is kapható a PlastiDip® folyékony gumi A PlastiDip® a legtöbb ismert felületen alkalmazható, mint például a fa, szövet, kő, műanyag, üvegszál stb. A folyékony gumi olyan erősen tapad fel, mint a legjobb minőségű fóliák vagy szigetelőszalagok. Kenhető, mártható, festhető vagy szórható spray kiszerelésből (illetve megfelelő hígítás mellett festékpisztolyból).


A folyékony gumi védi a felületet

Gumíroz, csillapít, tapadást ad és csúszásgátló. Nem töredezik, repedezik, nagy szakítószilárdságú. Száradás után szagtalan, nem károsítja az anyagokat, felületükről maradéktalanul eltávolítható. Alapozó használatával nagyon tartós. Élelmiszerekkel érintkező anyagokon is használható. Legfontosabb alkalmazási területei az ipar, építőipar, autóipar, teherfuvarozás, fa- és fémfeldolgozás, de széleskörűen alkalmazható otthon a barkácsolás, hobbi, modellezés közben, és további számtalan területen.


Egy m2 bevonásához körülbelül 150 g folyékony gumira van szükség. Egy rétegben felhordva átlagosan 0,2 mm lesz a rétegvastagság, de ez függ a felvitel módjától is. Mivel a lehetséges alkalmazások és feltételek köre széles, a tervezett alkalmazáshoz végezzünk próbát. A tökéletesen sima és egyenletes bevonatok kialakításához legalkalmasabb a szórható változat, a PlastiDip® Spray. A kezelendő felület legyen szennyeződésektől mentes, ideális alkalmazási hőmérséklet 20 °C. Felhasználás előtt óvatosan rázzuk fel a flakont a légbuborékok képződésének elkerülése végett. termék elérhető nagyon sok színben és kiszerelésben, színezhető festék pigmenttel, kiváló elektromos szigetelési tulajdonsággal bír, erősen kopás, UV és időjárásálló gumi bevonat. Ellenáll sóknak, savaknak, lúgoknak és a legtöbb vegyianyagnak.

A száradást követően tartósan rugalmas marad, szagtalan, szilikon-mentes és könnyen eltávolítható. Megtapad fémen, fán, műanyagon, textilen, üvegen, kövön, stb.


További információ: www.plastidipusa.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kreatív készségfejlesztő

Akár házilag is elkészíthető ez a készségfejlesztő játék, ha valaki elég ügyesen bánik a tűvel, cérnával varrógéppel.A „könyvben” lapozgató apróság játékosan tanulhatja meg az öltözködés...


Csúszásmentesítés lehetőségei

Nemzetközi statisztikák szerint a legtöbb baleset elcsúszásból ered. Ma már számtalan eszköz és technológia érhető el a járófelületek csúszásmentesítésére; kültérben és beltérben is alkalmazható...