CONSTRUMA 2017. április 5-9.

2017-03-16 11:43:59 | Módosítva: 2017-04-10 05:10:04

Minden korábbinál nagyobb kiállítói érdeklődés övezi az idei CONSTRUMA otthonteremtési csokrot. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.


2017. április 5-9. Construma

Idén az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA Kert), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel (HUNGAROTHERM) együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát.

A látogatók számára várhatóan igen széles és gazdag kínálattal készülnek a kiállítók. E mellett a szervezők több kiemelt projektet is indítanak, ami a jövőbemutató trendeket, a legkorszerűbb megoldásokat kívánja bemutatni.

Megújult formában jelentkezik az évek óta nagy népszerűségnek örvendő ÖKO CITY projekt, melynek fókuszában – a korábbi évektől eltérően – a smart city koncepció és a modern városi közlekedés kihívásai állnak majd.

Két további kiemelt újdonsága is lesz a csokornak: az egyik a JÖVŐ OTTHONA projekt, mely futurisztikus enteriőrökben, interaktív módon szemlélteti, hogy az okos otthon költséghatékony, kényelmes és nagyon trendi. Óriás tabletekről lehet majd irányítani a helyiségekben elhelyezett berendezéseket: árnyékolástechnika, világítástechnika, fűtés/hűtés, hifi, vízkezelés, biztonságtechnika stb.


A CONSTRUMA csokor másik újdonsága pedig az építőipari, épületgépész ÁLLÁSBÖRZE lesz, melyet a RANDSTAD közreműködésével szerveznek.

A lakberendezés és design téma (OTTHONDesign) ezúttal is két pavilonban fér már csak el. A nappalitól a fürdőszobáig, a burkolattól a kandallóig szinte mindent megtalál itt majd a látogató, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet. A KONYHA témakör külön pavilonban helyezkedik el, bemutatva a legújabb konyhatechnológiai trendeket. A hazai designtervezés legújabb irányzatait, fiatal tervezők munkáit tekinthetik meg a MAGYAR DESIGN standon, míg a DOWNLOAD DESIGN KIDS standján olyan egyedi tervezésű, fiataloknak szóló design bútorok kerülnek bemutatásra, melyek tervei később ingyenes letölthetők, és akár el is készíthetők. A már megszokott ingyenes lakberendezési tanácsadás is lesz a Lakberendezők Országos Szövetségének tagjai közreműködésével.


A csokor egyik legszínesebb tagja a CONSTRUMA KERT, mely a kerttervezés, kertépítés témakörét foglalja megába: kertápolási eszközök, kisgépek, ingyenes kerttervezési és dísznövény-ápolási tanácsadás és az idei évben OMÉK Dísznövény- és Virágvásár is. A kiállítás kiemelt kísérő eseménye a IX. Magyar Kertépítő Verseny és Show, mely esemény a régióban is egyedülálló. Az épített kertek nem csak látványos elemei a kiállításnak, de a legújabb kerttervezési trendeket is megmutatják.

A kiállítási csokor nyitva tartása: 2017. április 5-9.
9.00-18.00 (vasárnap 17.00 óráig)
Nagyközönség napok: április 8-9.

Bővebb információ, online jegyvásárlás: www.construma.hu

Immár hagyományosan az Ezermester is részt vesz a Construmán. Olvasóink találkozhatnak a szerkesztőség tagjaival az 

"A" pavilon 313 "I" standján.

Ingyenes belépő itt!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.


Különlegességek növénybörzéje Bécsben

Minden évben áprilisban kerül megrendezésre a bécsi botanikus kertben a növénykülönlegességek börzéje. E három napig tartó rendezvényre érdemes ellátogatni, kis kitekintést szerezve szomszédaink...