Öblítőperem nélküli WC-kerámia

2017-03-21 08:54:50 | Módosítva: 2017-03-21 09:00:57

A WC-kerámia kiválasztásakor egyre nagyobb szerepet kap a tökéletes higiénia, az egyszerű tisztíthatóság, valamint a jó design.


A Geberit Csoport a Kolo, Keramag és Keramag Design márkák termékcsaládjainak tagjaként olyan egyszerűen és tökéletesen tisztán tartható WC-ket kínál, melyekről hiányzik a klasszikus öblítőperem, vagy más, nehezen hozzáférhető üreg. Ennek köszönhetően a kosznak, vízkőnek, baktériumoknak esélye sincs megbújni a perem alatt.

Emellett egyéb elvárásoknak is megfelelnek: ilyen például a lecsapódásmentesen záródó WC-ülőke és -fedél, vagy az akár 4,5 literes, víztakarékos WC-öblítés.

A szabadalmaztatott vízelosztó elemmel rendelkező innovatív öblítési technológia már kis öblítővíz-mennyiség esetén is optimális öblítést és tökéletes eredményt biztosít. Ideális választás mind magánlakások fürdőszobái, mind közforgalmú helyiségek számára, mivel megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek, miközben tartósan alacsonyabb tisztítási költségek jellemzik.

A Rimfree kerámiákhoz olyan öblítési technológiát fejlesztettek ki, amelyhez a WC-csészén nem szükséges perem kialakítása ahhoz, hogy a víz elvezetése optimális, a kerámia kiöblítése pedig tökéletes legyen. Alkalmazásával kevesebb tisztítószer felhasználása szükséges, miközben az agresszív tisztítószerek teljes mértékben nélkülözhetők.
A Rimfree letisztult formájú, perem nélküli, szemet gyönyörködtető kerámiái és hozzáillő ülőkéi ovális és szögletes kivitelben egyaránt kaphatók.

A Rimfree WC-k a magas fokú higiénia tekintetében új mércét állítanak fel. Ezt olyan előnyöknek köszönhetően érik el, melyek tartósan kifizetődőek – a magánember fürdőszobájában éppúgy, mint a középületekben.

A kompromisszumoktól mentes Rimfree öblítőperem nélküli WC-kerámiák előnyei:

– könnyű tisztíthatóság,
– tökéletes higiénia,
– figyelemfelkeltő, dekoratív megjelenés,
– innovatív, szabadalommal védett vízelosztó, a WC-csésze tökéletes öblítésért,
– környezetbarát megoldás, a víz, a tisztítószer, sőt még a karbantartási idő is megtakarítható.

Főbb alkalmazási területek:

– magánlakások fürdőszobái,
– irodaházak mosdói,
– pályaudvarok,
– repülőterek,
– közigazgatási épületek,
– kórházak,
– rehabilitációs központok,
– idősotthonok,
– iskolák és egyetemek,
– ipari épületek,
– rendezvényhelyszínek,
– büntetésvégrehajtási intézetek (öblítőperem nélkül megszűnik a kábítószerek vagy más anyagok elrejtésének lehetősége),
– akadálymentes WC-helyiségek számára kerekesszékhez illeszkedő kinyúlással,
– kisebb helyiségek számára rövidebb kinyúlási hosszal.www.kolo-geberit.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

dkovacsistvanne avatarja

dkovacsistvanne         perem nélküli wc

Na, mi pont KOLO wc csészét használunk, ezt a modellt: https://szerelvenybolt.hu/kolo-traffic-wc-csesze-fali-perem-nelkuli-54cm-5131 és pontról pontra igazak a fentebb leírtak! Szépen mutat a fürdőszobában, de ami még fontosabb, sokkal-sokkal-sokkal könnyebb takarítani, mint az előzőt!! És mivel nyilván rám marad a család utáni wc pucolás ez az előny egyszerűen FELBECSÜLHETETLEN!

Fürdőszoba átgondoltan

Fürdőszobát tervezni sokkal komolyabb megfontolást igényel, mint egy átlagos lakószobát, mert minden berendezési tárgy fix helyet kap, és mindezekhez falon belüli egységek is tartoznak. Utólagos...


Bidé funkciós WC ülőkék

A WC és bidé egymás melletti elhelyezéséhez kényelmesen 160-180 cm hely szükséges. Aholerre nincs lehetőség, akét egység keresztezésével helytakarékos megoldást kaphatunk.