Árnyékolástechnikai trendek 2017-ben

2017-03-28 16:06:27 | Módosítva: 2017-03-28 16:10:48

Bár kevesen gondolnák, de az árnyékolástechnika világának is ugyanúgy megvan a maga divatja, mint az öltözködésnek vagy az építőiparnak. Mivel az idei évben különösen komoly változások előtt áll ez a szegmens, felkértük a több mint 15 éve működő Csancsa Árnyékolástechnika Kft.-t, hogy a téma egyik legnagyobb hazai szakértőjeként foglalják össze számunkra az előttünk álló esztendő ehhez kapcsolódó trendjeit.

A redőny még mindig az élen


Nemcsak hazánkban, egész Európában a redőny marad 2017-ben is a legkeresettebb és legnépszerűbb árnyékoló, amivel kapcsolatban fontos változások vannak kilátásban, ezáltal háttérbe szorul majd a jelenleg kedvelt műanyag, hogy helyét átvegye a minőségi alumínium redőny. Ennek több oka is van, de a legnyomósabbak, hogy a könnyűfémből készült árnyékolók tartósabbak, áruk pedig a folyamatosan fejlődő gyártástechnológiából kifolyólag egyre inkább közelítenek műanyag társaikéhoz.

A zsaluzia, mint a redőny alternatívája


Az elmúlt években rohamosan növekedett a zsaluzia népszerűsége, és az előttünk álló esztendőben ez a folyamat még jelentősebbé válik. Mindez nem véletlen annak fényében, hogy a redőnnyel szemben az egyik legjobb alternatívát jelenti, ha olcsó, otthonos árnyékolót keresünk nyílászáróinkra, amelyek ráadásul még tartósak is.

Egyre felkapottabbak a napellenzők


A saját bőrünkön tapasztalhattuk meg a múltban, hogy Európában egyre melegebbek a nyarak, így nem véletlen, hogy az emberek keresik a napellenzőket. Ez a trend várhatóan idén még tovább erősödik majd, hiszen ki ne szeretné a friss nyári levegőt kellemes árnyékban élvezni teraszon vagy az erkélyen. Egy jól kiválasztott napellenző a tartóssága miatt ráadásul egy hosszú távú befektetés is, amivel – megfelelő felszerelés esetén – akár otthonunk hőmérsékletét is szabályozhatjuk.

Egy új őrület, avagy a pliszé textil árnyékoló


A pliszé textil árnyékoló egy új módszer arra, hogy páratlan hatékonysággal és komfortossággal óvjuk meg otthonunkat a napsugarak káros hatásaitól, illetve a kíváncsi tekintetektől. Ez a rendkívül modern belső árnyékoló szinte bármelyik műanyag nyílászáróra szerelés nélkül felszerelhető, és mivel szinte bármilyen színben kérhető, nemcsak árnyékolási funkciókat képes ellátni, hanem még az egyes helyiségeket is sokkal barátságosabbá tehetjük általa.

Az okos árnyékolóké a jövő

Mivel mindenki zsebében ott az okostelefon, és hozzászoktunk az intelligens kényelemhez, ezért miért ne lehetnének otthonaink is okosak végre? Idén minden eddiginél nagyobb kereslet mutatkozik majd az árnyékolástechnikában is az okosításra, amelynek révén a redőnyök és a napellenzők automatizálhatóvá tehetők, az időjárás viszontagságaihoz igazíthatók, de akár a napsugárzással szemben is reaktívvá tehetők kényelmünk, valamint otthonunk komfortérzetének növelése érdekében.

Csancsa Árnyékolástechnika Kft.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Hőszigetelt áthidaló redőnytokkal

A rejtett mini tokos redőny kivitelezéséhez a tervező, a kőműves, azablakos, és a redőnyös feladatok állandó egyeztetésére van szükség. Alépcsős áthidaló erősen leszűkíti a szigetelés lehetőségét a...


Redőny motorral

Elsőre úri huncutságnak tűnik, hogy a redőnyöket motorizáljuk éstávvezérelhetővé tegyük. Valóban nem egy nagy fizikai attrakció az ablakhoz menni, és kézzel felhúzni, leengedni redőnyünket....