Élelmiszeripari célú szendvicspanelek

2017-03-29 08:03:04 | Módosítva: 2017-04-03 07:48:21

A Metál-Sheet Kft. több éves szendvicspanel gyártási tapasztalatait kamatoztatva, igyekszik minden olyan igényt kielégíteni, melyek a végfelhasználás szempontjából specifikus kritériumokkal rendelkeznek.


Cégünk folyamatosan bővíti termékpalettáját, így igyekszünk komplex megoldásokat kínálni, például olyan felhasználási területekre ahol a higiénia és a hőszigetelési tényezők, külön–külön és együttesen is kiemelten fontosak. Az élelmiszeripari, hőszigetelt szendvicspanel ellenáll a penésznek, gombának. Ennek függvényében tökéletes megoldást biztosítanak olyan felhasználási területeken, ahol a higiénia kiemelt szempont. Ilyenek például a hűtőházak, hús-, gyümölcs- és zöldségipari feldolgozó egységek, gyógyszeripar, biotechnológiai. Illetve minden olyan létesítmény, ahol a higiénia mellett a hőszabályozás is fontos működési szempont.A szendvicspanel fegyverzetének belső oldala PVC bevonattal rendelkezik, ez biztosítja a tökéletes higiéniai védelmet. A PVC bevonat stabil és közömbös felületet képez. Ezek az adottságok tökéletessé teszik felhasználását olyan helyeken, ahol a higiénia az elsődleges szempont. Ellenálló folyadékokkal, gázokkal, gőzökkel és permetekkel szemben. Könnyű tisztíthatóság jellemzi. A PVC-t 56%-ban közönséges só alkotja, ami egy tökéletesen megújuló alapanyag.

A rendszer előnyei:

– A rendszer belső felülete higiéniailag stabil és ellenálló, tökéletesen tisztítható.

– Higiéniai és élelmiszeripari szempontból biztonságos termék, mely ellenáll a penészgombák és baktériumok növekedésével szemben.

– Nem szabadulnak fel ártalmas anyagok a felhasználás során.

– Környezetkímélő, nem tartalmaz CFC-t (klór-fluorkarbon gázok).

– Hőtechnikai és tűzbiztonsági szempontból kiváló.

– Megfelel a vonatkozó szabályoknak és előírásoknak.

– Hosszú élettartammal rendelkezik.Bővebb felvilágosításért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Metál-Sheet Kft.
www.metal-sheet.hu
E-mail:
ertekesites@metal-sheet.hu
egri.sandor@metal-sheet.hu
szendvicspanel@metal-sheet.hu
Telefon:
+36-30-646-7847
+36-30-714-3985
+36-30-636-3797

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Teljes szellőzési és fűtési rendszer levegőfertőtlenítéssel

Az elmúlt évben nem csak a cseh piacon, az épületek belseje számára különböző, vírusok és baktériumok elpusztítására szolgáló rendszereket kínáltak. Alegelterjedtebbek közé tartoznak a...


Szabályozott hővisszanyeréses szellőztetés

Az emberek idejük 90%-át belső terekben, falak között töltik, mégis a beltéri levegő sokszor jóval szennyezettebb, mint a külső levegő. A régi, mára már elavulttá vált nyílászárók hézagain,...