Velis Evo Wifis elektromos vízmelegítő

2017-04-20 06:07:41 | Módosítva: 2017-04-20 06:21:03

Meleg víz pontosan akkor, amikor szükségünk van rá! Az Ariston fejlesztése révén egyszeri alkalommal vagy heti rendszerességűre beállítva is programozhatjuk a meleg víz előállítását, amely pontosan igazodik zuhanyzási szokásainkhoz.


Smart vízmelegítés: okos kapcsolatban

Mindezt pedig távolból is megtehetjük, nem szükséges fizikai érintkezésbe kerülnünk a vízmelegítővel. Ami pedig igazán nagyszerűen hangzik, az az, hogy a meleg víz előállítására fordított energiát is csökkenthetjük, méghozzá szokásaink megfigyelése, és az arról készült részletes kimutatás által. Mindezekre támaszkodva a vízmelegítést tökéletes összhangba hozhatjuk életritmusunkkal.

Velis Ariston alkalmazás segítségével bármikor és bárhonnan beállíthatjuk, hogy meleg víz várjon, amikor hazaérünk és zuhanyozni szeretnénk, a megfelelő hőmérséklettel a kellő időben.

Az alkalmazás segítségével nyomon követhetjük energiafogyasztásunkat is, megfigyelhetjük szokásainkat, így energiát és pénzt takaríthatunk meg. Az alkalmazás konkrét javaslatokat is ad az energiatakarékos és hatékony működéshez, például a zuhanyzások gyakoriságának kiszámításával. Ezen felül még számos, hasznos és használatkönnyítő funkcióval teszi komfortossá a meleg víz előállítását és használatát.

A Velis EVO termékek kategóriájukban a legjobb energiaosztály-besorolásba tartoznak (az M méretű elektromos vízmelegítőkkel összevetve, az 812/2013. sz. európai uniós címkézési szabályozásnak megfelelően).

Smart funkciók

– Smart wifi kapcsolat távirányítással, okostelefonnal.

– Duplatartályos felépítés és gyors felfűtés: a meleg víz 50 perc alatt.

– Smart érintőképernyő Blue Tech kijelzővel, amelyről leolvasható, hogy hány zuhanyozásnyi meleg víz áll rendelkezésünkre, illetve mennyi várakozási idő szükséges a következő zuhanyozásnyi meleg víz elkészültéig.

– Naponkénti programok.

– Öntanuló CoreTech vezérlésű új elektronikus termosztát Eco Evo funkcióval, mellyel a készülék „megtanulja” a felhasználói szokásokat.

– Szupercsendes vízmelegítő funkció.


Minőség és biztonság

– ABS 2.0 biztonsági rendszer áramszünet és vízhiány esetére.

– Az EU előírásainak megfelelő (ErP).

– Titánium tartalmú zománcozott dupla tartály a hosszú élettartamért.

– Zománcbevonatú fűtőszál.

Formatervezés

– Helytakarékos, mindössze 27 cm-es mélységű.

– Rugalmasan telepíthető, mert függőleges és vízszintes helyzetben is felszerelhető a vízmelegítő.

– Ezüstmetál felületű, hogy bármilyen fürdőszoba-bútorhoz illeszkedjen.

– Modern Olasz formatervezés.

Energiamegtakarítás

Évente akár -259 kWh (becsült megtakarítás a hagyományos elektromos vízmelegítőkhöz képest. A megtakarítás a termék kapacitásától függően változhat, B osztályú termékekre vonatkozik).www.ariston.huTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

CO mérgezések

Június hónapban szokatlanul sok helyre riasztották a tűzoltókat széndioxid-mérgezés gyanúja miatt. A katasztrófavédelem szakemberei mindegyik esetben ki tudták mutatni a mérges gáz jelenlétét...


Meleg víz gazdaságosan

Egy lakás meleg víz előállításával kapcsolatban (is) vannak sztereotípiáink. Ilyen például az is, hogy ahol van mód gázzal készíteni a meleg vizet, ott mindenképpen érdemes is, mert az a...