Stilo audio/video kaputelefon szettek

2017-04-25 14:36:43 | Módosítva: 2017-04-25 14:41:13

A STI1294 Stilo video interkommunikációs rendszer kültéri kamerával, színes beltéri TFT monitorral rendelkezik. LCD kijelzője 7 col átmérőjű és 16:9 képarányú, felbontása pedig 800x3(RGB)x400 pixel. A rendszer négyvezetékes, beépített hálózati csatlakozással és PAL video rendszerrel kompatibilis.


Videokaputelefon rendszerek

A készenléti módban a beltéri egységen a külső hívó képe megjelenik, és 120 mp beszélgetési idő áll rendelkezésre a visszajelzés után, mialatt a kapuba vagy ajtóba épített elektromos zár belülről nyithatóvá válik. Megfigyelési módban akár több kültéri egység képét is meg lehet nézni. Arra is lehetőség van, hogy több beltéri egységet használjunk, és a kültéri egység hívásait átirányítsuk egy másikra. Több beltéri egység használatával beltéri kommunikáció is lehetséges. A menüben változtatható a csengetés hangereje és dallama, a kijelző fényereje és színei.


Kisebb „testvére” a STI1293 4,3 col átmérőjű kijelzőjével pénztárca kímélőbb megoldás, bár a 7 colos verzió is remek ár-érték arányt képvisel a piacon és mindenképpen megéri az árát! Videokaputelefon rendszerek mellett audio 2 vezetékes szett is elérhető egy- (STI1291) és kétkészülékes (STI1292) változatban országszerte, a Daniella Villamosság 24 szaküzletében, vagy további viszonteladókon keresztül.


További információk és termékelérhetőség a www.daniella.hu oldalon!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Pillantás a jövőbe

Az innovációra irányuló folyamatos késztetés nyomán jött létre a Chorus Sorozat videó-kaputelefon rendszere, egy minden igényt kielégítő, jól megtervezett technológiai megoldás.


Klímaszerelés előtt és alatt

A mai építőipari helyzetben a vásárlói oldalon olyan meglepetések érhetik a gyanútlan megrendelőket, amire nem lehet felkészülni, így már felújítás, korszerűsítés előtt érdemes tájékozódni a...