Kertápolás akkus gépekkel

2017-04-27 10:36:28 | Módosítva: 2017-04-27 10:39:59

Az immáron több mint 25 éve Magyarországon működő Andreas STIHL Kft. megalakulása óta a profi fogyasztók igényeit kívánja kiszolgálni. Ikonikus termékén, vagyis a STIHL láncfűrészen túl slágertermékként tartja számon a gyepápoláshoz kapcsolódó fűnyírókat, fűkaszákat és sövénynyírókat, melyek egy része mostantól nem csak cserélhető, hanem beépített akkumulátoros kivitelben is elérhető. 


Sosem volt még ilyen egyszerű

A 90 éves fejlesztési tapasztalattal rendelkező vállalat gépei a legnagyobb körültekintés és kiemelkedő műszaki tudás mellett készülnek. Az erdészeti és kerti gépek gyártásával foglalkozó vállalat új generációs akkumulátoros eszközei rendkívül jó teljesítményt nyújtanak, cserélhető akkus eszközeik kiválóak közepes kertek rendben tartásához. A HSA 56 akkumulátoros sövénynyíró kétoldalas késrendszerrel rendelkezik, mely a pengék közé tereli az ágakat, így segítségével a sövény igény szerint alakítható.

Legyen szó füves területek vagy a kerti utak, behajtók megtisztításáról, a BGA 56 akkumulátoros fúvógépe mindenhol helyt áll. Nagy fúvóerejének köszönhetően könnyedén el tudja távolítani mind az elszáradt leveleket, illetve növényi nyesedékeket, mind pedig az egyéb szennyeződéseket.

A kivételesen könnyű MSA 120 C-BQ akkumulátoros fűrész gyors láncfeszítővel és úgynevezett QuickStop Super láncfékkel lett felszerelve, az 1/4” PM3 fűrészlánc pedig a szép vágási felületet, illetve a jó vágásteljesítményt szavatolja. A STIHL szakértői felhívják a figyelmet arra, hogy az eszköz olyannyira alacsony zajszintet bocsát ki, hogy használata során más láncfűrésszel ellentétben hallásvédő viselésére sincs is szükség.

Az FSA 56 akkumulátoros szegélynyíró lendületes és precíz munkavégzést tesz lehetővé, kis tömege miatt pedig egyszerűen használható. A halk, jó súlyelosztású eszköz a teleszkópos szárnak és az állítható fogantyúnak köszönhetően könnyen testre szabható, kiváló teljesítménye pedig a legnehezebb területek nyírását is megkönnyíti. A damil cseréje más szegélynyírókkal ellentétben nem igényel különösebb technikai tudást: a talaj érintésére adagoló fej, néhány mozdulattal utántölthető.

Ha a szomszéd kertje idáig zöldebb volt a miénknél, idén nyáron ez megváltozhat. A STIHL cserélhető akkumulátoros eszközei mellett ugyanis a kisebb kertek gondozására alkalmas beépített akkus gépek is megjelennek. Lejárt a végeláthatatlan gereblyézések, járdaseprések ideje, nem kell többé görnyedni, kellemetlen testhelyzeteket felvenni a nehezen elérhető területeken való munkához, és elfelejthetjük a hallásvédő kényelmetlenségét is – így forradalmasítja a STIHL a már megszokott prémiumminősséggel mindazt, amit eddig az otthoni kertápolásról gondoltunk.

Kis kertekhez:
HSA 45 és HSA 25 sövénynyíró
FSA 45 szegélynyíró
BGA 45 lombfúvó (2017. májustól)

Közepes kertekhez cserélhető akkumulátorral:Ű
MSA 120 C-BQ fűrész
HSA 56 sövénynyíró
BGA 56 lombfúvó
FSA 56 szegélynyíró
VIKING MA 235 fűnyíró


További információ: ANDREAS STIHL Kft.
2051 Biatorbágy-Budapark, Paul Hartmann u. 4.
E-mail: info@stihl.hu
www.stihl.hu
www.stihl-shop.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

A gyommentes pázsit titka

Az új, még hatékonyabb összetétel kiírtja a kétszikű gyomokat apázsitban.


Akkus technológia a tavaszi kerti munkákban

Meglepően sok lehetőséget rejt a legmodernebb akkus technológia a kertészkedés területén is! Használjuk hát ki!