Falburkolatok új generációja

2017-05-08 08:30:18 | Módosítva: 2017-05-08 08:35:46

Az idén 20 éves újHÁZ Centrum a növekvő fogyasztói igények miatt évről évre bővíti termékeinek körét. A szaniterek és csempék mellett most a legújabb építészeti trendeknek megfelelő beton falburkolatok sorát vonultatják fel álmaik otthonát felépítő vásárlóik számára.


Időtlen elegancia és energiahatékonyság

A Fabrostone termékpaletta minden darabja a gondos tervezés mellett kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül – így ötvözik a termékek a magyar kreativitást és a tradicionális olasz formavilág eleganciáját. Az anyagában színezett könnyűbetonból készülő Fabrostone falburkolatok gazdag szín- és formaválasztékú darabokból állnak, így segítségükkel egyedi és esztétikus homlokzatok, lábazatok, illetve falfelületek alakíthatók ki, szabad teret adva a tervezők fantáziájának. A különös szakértelemmel fejlesztett burkolatok előnye, hogy nehezen szennyeződnek, ráadásul kiváló hőszigetelő tulajdonságaik miatt növelik otthona energiahatékonyságát.
Az elemek felrakása könnyű, gyors és nem igényel nagy szakértelmet, mivel pedig a munkálatok során vágási veszteség és hulladék szinte nem is keletkezik, maximálisan környezetbarátnak tekinthető. A kizárólag az újHÁZ Centrum szakkereskedéseiben elérhető új generációs burkolatok időtlen eleganciával ruházzák fel háza kül- és beltéri falfelületeit, így teremtve romantikus és meleg érzést otthonába.

újHÁZ Építőanyag Nagykereskedelmi Zrt.
9111 Tényő, Fő utca 2.
Telefon: (+36-96) 513-790
E-mail: info@uj-haz.hu
www.ujhazcentrum.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Belső oldali hőszigetelés

A Halltex olyan, egyetlen panelből álló belső hőszigetelő rendszer, amely mindössze 12 mm vastag. A hővezetési tényezője 0.048 W/mK, hőszigetelési értékét tekintve 56 mm gipszkartonnak felel meg.


Ne fázzon a rezsiszámláktól!

A média azt sugallja, hogy dőljünk hátra nyugodtan, mert az energiaszolgáltatók megoldják helyettünk havi rezsigondjainkat. Az építőipari szakemberek azonban óva intenek attól, hogy elhanyagoljuk...