Resysten

2017-06-07 10:53:14 | Módosítva: 2017-09-14 11:59:34

Öt éves kutatás és kísérletezés előzte meg a Resysten Hungary Kft. egy speciális, titán-dioxid alapú Resysten WhiteTitan fotokatalitikus védőbevonatának kidolgozását, mely egyedülálló módon egészíti ki a vegyszeres tisztítási megoldásokat. Működési elve a fotooxidáció, mely fény – napfény vagy mesterséges világítás – hatására lebontja a felületére tapadt mikroorganizmusokat.


Hazai fejlesztésű antibakteriális védőbevonat

A „fehér titán” bizonyítottan, stabilan 90-95 százalékkal csökkenti a felületek szennyezettségét. A magyar cég egyedi szórástechnológiával kombinált antimikrobiális felületkezelési eljárása aktív védelmet nyújt a vírusok és baktériumok elszaporodása ellen. A kizárólag természetes összetevőkből álló védőbevonat környezetbarát, az emberi szervezet számára teljesen ártalmatlan anyag. Szabad szemmel nem látható, a kezelt felületet megérintve sem érezhető a jelenléte.

A módszer olyannyira hatékony, hogy az elmúlt évek során a bevonatrendszert több mint 160 tömegközlekedési járművön, a M2, M3 és M4 metróvonalak mozgólépcső korlátain, HÉV szerelvényeken, élelmiszeripari high-care területeken, egészségügyi intézményekben tesztelték. A bevonatrendszer még a legnagyobb igénybevételnek kitett területeken is közel 90%-al csökkentette a szennyezettséget mérő ATP teszt szerinti kiindulási értékeket, azaz köznapi értelemben ennyivel lett „tisztább” a kezelt felület.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Teljes szellőzési és fűtési rendszer levegőfertőtlenítéssel

Az elmúlt évben nem csak a cseh piacon, az épületek belseje számára különböző, vírusok és baktériumok elpusztítására szolgáló rendszereket kínáltak. Alegelterjedtebbek közé tartoznak a...


Szabályozott hővisszanyeréses szellőztetés

Az emberek idejük 90%-át belső terekben, falak között töltik, mégis a beltéri levegő sokszor jóval szennyezettebb, mint a külső levegő. A régi, mára már elavulttá vált nyílászárók hézagain,...