Akkumulátoros kerti gépek a Hondától

2017-06-26 09:08:24 | Módosítva: 2017-06-26 09:09:17

Kényelem és megbízhatóság – ezek jellemzik leginkább az akkumulátoros kerti gépek használatát. Nincs szükség üzemanyagra, egyszerű a kezelésük és gyorsan – egy kávészünet alatt – újratölthetőek két munkafázis között. Nem okoz gondot a szállításuk, és könnyű súlyuk miatt hölgyek számára is ideális eszközök a kert és a ház körüli területek rendben tartására.


Kényelem és megbízhatóság

Az egyes Honda gépek ugyanazzal az akkumulátorral használhatók, illetve az összes akkumulátor kompatibilis a töltőkkel is, így több gép vásárlása esetén is elegendő egy szettet vásárolni belőlük. A szénkefementes motorok használhatóak veszélyes környezetben is, hiszen működés közben nem keletkezik szikra, ami tüzet okozhatna.

A Honda akkumulátoros gépei 56 V-os akkumulátorokkal működnek, ezzel pedig a benzinmotoros gépek erejével vetekszik teljesítményük. Halk működésüknek köszönhetően ideálisak kiskertekben, hétvégi házak környékének rendben-tartására, nulla károsanyag kibocsátásuk miatt pedig kiválóan használhatók nemzeti parkok és környezetvédelmi területek karbantartására, tisztítására.
A Honda akkumulátoraiban 30 nap használaton kívüli idő esetén egy ön-karbantartó folyamat indul be, amely 30%-os töltöttségi szintre csökkenti az akkumulátort, így a felhasználó mentesül a karbantartási feladatok alól. A következő használat előtt csak egyszerűen töltse fel az erőforrást, és már kezdődhet is a munka! A lítium-ionos technológia minden előnyét magával hordozzák a Honda legújabb termékei (nincs memória-effektus, az akkumulátor teljesítménye nem csökken, környezetbarát technológia a gyártás során, könnyebb súly, hosszabb élettartam, gondozásmentes termékek) amellett, hogy 56 V-os teljesítményük egyedülálló a jelenlegi hazai piacon.

Kérje a Honda 3 gépes szett ajánlatát bevezető áron!
www.hondakisgepek.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.