Napenergiás elektromos hibrid kerékpár

2017-07-13 17:40:30 | Módosítva: 2017-07-13 17:48:23

Az ELF a lehető legkörnyezetbarátabb jármű, elektromos hibrid kerékpár. A kis háromkerekű a naptól és az esőtől is némi védelmet ad. A zárt fülkés kerékpár tetejére napelemeket helyeztek, melyek töltik a jármű akkumulátorát.

Elektromos hajtással és emberi erővel megközelítően

50 km/h-ás sebességre is képes. Természetesen tud tisztán emberi erővel és tisztán elektromos hajtással is közlekedni. Ha van rá lehetőség, az akkumulátort elektromos hálózatról is lehet tölteni. A 750 W-os motor korszerű elektronikus vezérlést kapott. A kényelmes ülés mögött egy kis raktér is található, ahová a bevásárlószatyor jól elfér. A kis jármű olyan felszerelést kapott, mint egy miniautó, fényszórók, visszapillantó tükör, állítható ülések. A biztonságos megállásról tárcsafék gondoskodik.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Elektromos bicikli fél perc alatt

Az elmúlt években sorra jelentek meg az olyan készletek, amelyekkel a hagyományos biciklik is átalakíthatóak e-biciklivé. A Pikaboost nevű eszköz ezen a területen ígér kisebb forradalmat, hiszen...


Tilalmak Budapesten

Június közepétől tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard (önegyensúlyozó elektromos roller), a sörbike és a riksa használata az V....