Napenergiás elektromos hibrid kerékpár

2017-07-13 17:40:30 | Módosítva: 2017-07-13 17:48:23

Az ELF a lehető legkörnyezetbarátabb jármű, elektromos hibrid kerékpár. A kis háromkerekű a naptól és az esőtől is némi védelmet ad. A zárt fülkés kerékpár tetejére napelemeket helyeztek, melyek töltik a jármű akkumulátorát.

Elektromos hajtással és emberi erővel megközelítően

50 km/h-ás sebességre is képes. Természetesen tud tisztán emberi erővel és tisztán elektromos hajtással is közlekedni. Ha van rá lehetőség, az akkumulátort elektromos hálózatról is lehet tölteni. A 750 W-os motor korszerű elektronikus vezérlést kapott. A kényelmes ülés mögött egy kis raktér is található, ahová a bevásárlószatyor jól elfér. A kis jármű olyan felszerelést kapott, mint egy miniautó, fényszórók, visszapillantó tükör, állítható ülések. A biztonságos megállásról tárcsafék gondoskodik.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Elektromos kerékpárok

Még a megszokott kerékpárunktól sem kell megválni, mert ez is átalakítható az akkus átalakító készletek valamelyikével elektromosan rásegítő hajtásúvá. Nem vész el a kerékpározás élvezete, mivel...


Elektromos kerékpár állami támogatással

Pályázatot írnak ki októberben elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlására. A támogatásra 1 milliárd forintot szán az állam. Az idén februárban bejelentett Klíma- és Természetvédelmi...