Napenergiás elektromos hibrid kerékpár

2017-07-13 17:40:30 | Módosítva: 2017-07-13 17:48:23

Az ELF a lehető legkörnyezetbarátabb jármű, elektromos hibrid kerékpár. A kis háromkerekű a naptól és az esőtől is némi védelmet ad. A zárt fülkés kerékpár tetejére napelemeket helyeztek, melyek töltik a jármű akkumulátorát.

Elektromos hajtással és emberi erővel megközelítően

50 km/h-ás sebességre is képes. Természetesen tud tisztán emberi erővel és tisztán elektromos hajtással is közlekedni. Ha van rá lehetőség, az akkumulátort elektromos hálózatról is lehet tölteni. A 750 W-os motor korszerű elektronikus vezérlést kapott. A kényelmes ülés mögött egy kis raktér is található, ahová a bevásárlószatyor jól elfér. A kis jármű olyan felszerelést kapott, mint egy miniautó, fényszórók, visszapillantó tükör, állítható ülések. A biztonságos megállásról tárcsafék gondoskodik.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Elektromos kerékpár

Negyedik alkalommal nyílik meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium elektromobilitást ösztönző pályázata, amely eddig már több mint 2200 elektromos kerékpár kedvezményes megvásárlását...


Tilalmak Budapesten

Június közepétől tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard (önegyensúlyozó elektromos roller), a sörbike és a riksa használata az V....