Varázsoljuk szebbé környezetünket

2017-07-13 19:06:48 | Módosítva: 2017-07-16 18:11:52

A jó idő beköszöntével nagyon sokan felfrissítik régen lefestett kerítésüket és egyéb házkörüli tárgyaikat. Ilyenkor egy kis változtatást is érdemes eszközölni. Egy új színnel újjávarázsolhatjuk környezetünket. Ragadjunk ecsetet, szépítsük meg otthonunkat! Az Egrokorr Festékipari Zrt. által gyártott Dunaplaszt Multifunkciós Kerítésfesték és Dunaplaszt Kerítésfesték Aqua kiválóan alkalmas acél és fafelületek festésére. Faszerkezetek festésénél lenolajkencével vagy Xylamonnal beeresztett vagy régebben lazúrral, zománcfestékkel lefestett fafelületekre ecseteléssel, szórással vagy teddy-hengerrel lehet felvinni az új bevonatot.


Váltsuk valóra álmainkat az Egrokorr termékekkel!

A fémfelületeket, ahol a rozsda erősen felütötte a fejét, alaposan drótkefézzük át. Rozsdamarót ne használjunk, zsírtalanítás, portalanítás után a tárgyat alapozzuk le Dunaplaszt Primer alapozóval. A Dunaplaszt Primer alapozóban minden benne van, ami a rozsda átalakítását elvégzi, és megfelelő konverziós réteget biztosít a következő réteg tapadásához. Ha a rozsda csak néhol jelentkezik, és annak nagy részét drótkefével, csiszolással megfelelően eltávolítottuk, akkor kiváló megoldást nyújt a kerítés védelmére a Dunaplaszt Primer alkalmazása nélkül is a Dunaplaszt Multifunkciós Kerítésfesték és a Dunaplaszt Kerítésfesték Aqua, melyek alapozók és átvonók egyben, és hosszú időre száműzik a rozsdát.

A boltokban kedvünkre válogathatunk a Dunaplaszt Multifunkciós Kerítésfesték és Dunaplaszt Kerítésfesték Aqua 15 színe közül a munkához megfelelő kiszerelésben. Érdemes kipróbálni a Dunaplaszt Multifunkciós Kerítésfesték grafit színeket is, melyek 5 színben biztosítanak fémes csillogást a kerítésnek. A grafit színek alá 1 réteg Dunaplaszt Multifunkciós Kerítésfesték fekete szín felvitele ajánlatos.


Kisebb javításokra ajánljuk az idén bevezetett Dunaplaszt Kerítésfesték Aerosolt, ami fekete 300, barna 500, fehér 100, zöld 600, szürke RAL 7001, valamint grafit színekben vásárolható meg az üzletekben.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Felület előkészítés mázolás előtt

A különféle anyagok felületvédelmét többnyire lakkok, illetve zománcfestékek felhordásával lehet biztosítani. Ehhez azonban olyan alapfelületre van szükség, amelyhez a bevonó anyagok jól tapadnak....


Uponor INOX

Tovább szélesítette portfólióját az Uponor azt új Uponor INOX rozsdanómentes acél, ivóvízre használatos rendszerével. Az Uponor új INOX rozsdamentes acél rendszere - amely rozsdamentes acél...