Láthatatlan fűtés a padló alatt

2017-07-13 19:11:48 | Módosítva: 2017-07-23 21:00:46

Az elmúlt években sok változás történt az épületek fűtésmegoldásainak kialakításában. Az energiahordozók árainak csökkenése, az energiaforrások jobb kihasználása, és az, hogy a házak egyre jobb hőszigetelésekkel rendelkeznek, azt eredményezte, hogy az építtetők már nem automatikusan csak a gáz rendszerekre koncentrálnak, hanem számítások és kényelmi elvárások alapján más elektromos technológiákat is felhasználva, tudatosan tervezik meg a fűtési rendszereket.


Egyszerűen, gyorsan, gazdaságosan

Most, hogy a felújítások, tervezések ideje zajlik, még a burkolási munkálatok előtt érdemes a lehetőségeket végig gondolni. Miért kedvező az elektromos fűtés, és ezen belül is a padlóba építhető fűtőkábeles fűtés kialakítása?

Egyrészt a fűtés kiépítésénél a befektetési kiadások sokkal alacsonyabbak, mint más rendszerek esetében, valamint a pontos szabályozásnak köszönhetően energiát, és ezzel költséget is, tudunk megtakarítani. A rendszerek működési hatékonysága közel 100%-os. Másrészt, a fűtések a padlózatba süllyesztve, láthatatlanul teszik a dolgukat, így nem kell kompromisszumokat kötni az enteriőr kialakításával kapcsolatosan.A NordArt pontosan ezen szempontoknak megfelelve ajánlja elektromos padlófűtés megoldásait az alábbi változatokban: vizes helyiségekbe (fürdőszoba, WC, medencés helyiségek), konyhába, illetve járólappal borított nappali helyiségekbe az ELEKTRA MD rendszereit ajánljuk. A fűtőszőnyeg vékony kialakításának köszönhetően (4 mm) felhasználható már meglévő szerkezeti megoldásokhoz és felújításához – ott is, ahol a padló szintje már nem emelhető, illetve ahova a megszokott vizes padlófűtés nem telepíthető. A beépítéshez nem kell különleges szakértelem, ügyesebb kezűek saját maguk is képesek gyorsan kiépíteni a weboldalon látható oktató film és leírás segítségével.


Ha olyan szobákba szeretnénk a meleg érzetet növelni, ahol laminált padlót, fapadlót, vagy parkettát tervezünk járófelületnek, kiegészítő fűtésként (nagyon jó szigeteléssel ellátott épületekben akár önálló fűtésként) érdemes az ELEKRA WOODTEC fűtőszőnyeget telepíteni. Laminált padló alá helyezve, gyorsan alakíthatunk ki megbízható fűtést anélkül, hogy meg kellene bontani a beton alapot.

A NordArt széles termékpalettáján a beltéri fűtőszőnyegeken kívül kültéri hó- és fagymentesítésre (díszkő, beton és bitumen alá) alkalmas fűtőszőnyegek, eresz és kerti csapok védelmét ellátó elektromos fűtőkábelek, valamint az egyre népszerűbb norvég elektromos fűtőpanelek is megtalálhatók.

Keresse szaktanácsadóinkat az alábbi elérhetőségeken, írjon, kérdezzen, tudja meg, hogy Önnek érdemes-e ezt a fűtésmegoldást választanai!

www.elektromospadlofutes.hu
www.nordart.hu
Telefon: (+36-20) 955-262
E-mail: ugyfelkozpont@nordart.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kétkörös, osztott felületű infrapanelek

A fűtésrendszerek – így az infrafűtések is - minden esetben a maximális teljesítményre vannak méretezve, hiszen a leghidegebb téli időszakban is elegendő fűtőteljesítményre van szükség. A fűtési...


Norvég elektromos fűtés megoldás

Az elmúlt időszakok gáz ár változásai miatt egyre nagyobb figyelmet kapnak az alternatív fűtés megoldások. Cégünk világszerte ismert norvég gyártók fűtéstechnikai megoldásaival kínál komplett,...