Akril munkapult

2017-07-13 21:11:29 | Módosítva: 2017-08-17 08:04:14

Akril alapú pultlapok előnye a teljesen folytonos felület. Nincsenek rések, illesztések, bármekkora méretű vagy formájú pultlapról legyen is szó. Ezt az anyagot a DuPont cég fejlesztette ki Corian márkanéven, elsősorban olyan felületek kialakításához, ahol a higiénia fontos, mivel az anyag nem porózus, nincsenek illesztési hézagok, így könnyen sterilizálható a felület.


Tetszőleges méretű egybefüggő felület

Konyhai munkalapok készítésénél lehetőség van a pultlappal egybeépített mosogatótál, falaknál vízzáró szegély készítésére, és ezzel a pultlapot könnyebben tudjuk tisztán tartani. A falaknál lévő felhajtást bármilyen magasra készíthetjük, így akár csempe helyett a falat is lehet vele burkolni. A felület nagy előnye, hogy javítható, többször újra polírozható, így hosszú ideig használható. A Corian lap hőre formázható anyag, ami lehetővé teszi íves felületek készítését is. Mára nagyon elterjedt lett recepciós pultok készítésénél az egybefüggő felület, és korlátlan formavilág miatt. Konyhában minden általános konyhai eszközt és tisztítószert használhatunk, egyedül a forró tárgyakra érzékeny. Közel 100 színből lehet választani, mindenki megtalálhatja a neki tetsző anyagot. Műgyanta alapja révén meleg tapintású, ami légyeges szempont lehet egész napos használat során.

www.solymositeam.hu
www.pultlap.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Munkapultok és borításuk

A konyha meghatározó felületét a beépített munkalap alkotja. Feladata, hogy az előkészítő és főzési munkáknak megfelelő helyet biztosításon. Ez általában magában foglalja a beépített...


Dekorüvegek a lakásban

Az üveg eddig is fontos szerepet kapott a lakásokban, irodákban és a különféle kereskedelmi egységek helyiségeiben, ám újabban aszokványos megoldásoktól eltérő funkciókban is egyre kedveltebb....