Aljzatkiegyenlítésre van szükség?

2017-10-07 16:38:41 | Módosítva: 2017-10-13 09:17:47

A kiegyenlítő anyagok a sima és burkolásra alkalmas felületek készítéséhez, a padlóburkolatok fektetése előtt az egyenetlenségek kiegyenlítéséhez alkalmazhatók.


Murexin. Ami tart!

Az új Murexin Lewell aljzatkiegyenlítők minden igényt „kiegyenlítenek”:

– a gyakorlatban előforduló lehetséges aljzattípusokat, rétegvastagságokat,

– a legtöbb hideg- és meleg burkolat típust, a várható igénybevételeket.

A Murexin Lewell ST 215 Standard aljzatkiegyenlítő és a Murexin Lewell ST 330 Standard aljzatkiegyenlítő a mindennapi munkálatokhoz használható. Jó terülésének és finom szerkezetének köszönhetően a Lewell ST 215 különösen alkalmas vékony aljzatkiegyenlítéshez, 2-15 mm rétegvastagságig. A Lewell ST 330 pedig könnyen feldolgozható nagy vastagságban is, 3-30 mm rétegvastagságig. Mindkét termék önterülő, a szálerősítésnek köszönhetően tartós, megnövelt kopásállóság jellemzi.

Extrém körülmények, nagy igénybevétel esetén a jó önterülő-képességgel rendelkező Murexin PR 110 Profi aljzatkiegyenlítő és a PR 330 Profi aljzatkiegyenlítő a tökéletes választás. Extra vékony kiegyenlítéshez a Lewell PR 110 Profi, extrém egyenetlenségek kiegyenlítéshez a szálerősített PR 330 Profi aljzatkiegyenlítő alkalmas. Ragasztott fapadlókhoz, parkettákhoz, svédpadlókhoz is használhatóak magas szilárdságuknak köszönhetően. Csiszolásuk során csekély por képződik, feszültségmentesek, így kritikus alapfelületekre is kiválóan megfelelnek.


A Murexin Lewell SP 220 Speciál aljzatkiegyenlítővel könnyű, biztos és gyors a munkavégzés. A speciális kötőanyagú, feszültségmentes aljzatkiegyenlítő beltéri, száraz helyiségek sima felületeinek készítéséhez ajánlott, gyengébb minőségű alapfelületekre is, 2-20 mm rétegvastagságig. A termékek természetesen görgős szék terhelés és padlófűtés esetén is alkalmazhatóak.

Ha kültéri aljzatkiegyenlítés, akkor a szálerősített Murexin Lewell NA 320 kültéri aljzatkiegyenlítő a megoldás. Kerti utak, járdák, erkélyek, teraszok kiegyenlítésére 3-20 mm-ig (burkolattal ellátva.) Vízadagolással beállítható az állékony vagy önterülő konzisztencia, melynek köszönhetően vízszintes és lejtést adó alapfelületre (max. 3%) is alkalmas.

Az aljzatkiegyenlítés sík felületet, egyenletes szívóképességet biztosít. Csekélyebb ragasztóanyag felhasználást eredményez, és különösen fontos a további burkolat tartóssága szempontjából.

www.aljzatkiegyenlitok.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mintás csempe másképpen

Az alábbi képes összeállításunkban nem arra kerestünk példákat, hogy milyen csempeminták vannak, hanem arra, hogy miként lehet játszani különböző csempékkel, és azokból harmonikus kompozíciót...


Csemperagasztó kisokos

Sokszor találkozunk csemperagasztók esetében a flexibilis és fagyálló szóhasználattal acsomagoláson vagy termékleírásban. Hogy mikor, hol és miért érdemes egyiket vagy a másikat használni, nem...