SikaCeram-500 Ceralastic

2 az 1-ben: vízszigetelő és csemperagasztó habarcs

2017-10-07 17:13:01 | Módosítva: 2017-10-07 17:25:53

A SikaCeram-500 Ceralastic egy rugalmas, egykomponensű, cementbázisú, műanyagokkal módosított habarcs, speciális lúgálló szintetikus szálakkal, finom szemcseméretű és speciális adalékanyagokból válogatott alkotókkal a megfelelő vízszigetelésért és a csempelapok gyors fektetéséért hagyományos felületeken. Vízszigetelés és csemperagasztás az alábbi helyeken: erkélyek, teraszok, medencék, fürdők, zuhanyzók.


SikaCeram CleanGrout

Cementes fugázóanyag 1-8 mm-es hézagokhoz

 


A SikaCeram CleanGrout egy készre kevert fugázóanyag magas ellenállású cementből, osztályozott szemszerkezetű kvarchomokból és speciális adalékanyagokból. Aktív védelmet nyújt a penészgombák és baktériumok megtelepedése ellen. Vízlepergető hatása lehetővé teszi vizes területeken is alkalmazását.
Bővebb információ vagy további tájékoztatás: www.sika.hu
info@hu.sika.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

SikaCeram-500 Ceralastic

Egyetlen mondatban elmondjuk, hogy legközelebb miért aSikaCeram-500 Ceralastic vízszigetelő és csemperagasztó habarcsot érdemes választani. Azért, mert legalább 30%–kal gyorsabb a munkavégzés,...