Elegáns és intelligens

2017-11-03 11:12:28 | Módosítva: 2017-11-06 11:27:58

Az Uponor Smatrix Style szobatermosztát rendkívüli pontossággal szabályozza a felületfűtési és –hűtési rendszereket, és akár 20%-kal csökkentheti az energiafogyasztást.


Az Uponor bemutatja az új, stílusos Smatrix Style szobatermosztátot beépített intelligens szenzorral, amely tökéletes pontossággal biztosítja a kívánt szobahőmérsékletet. A Smatrix Style eleganciája kiválóan illeszkedik a lakások belteréhez, a termosztát egyszerűen vezérelhető akár távolról, applikáció segítségével is! Ezen tulajdonságokat a Plus X nemzetközi díjat odaítélő szakértő zsűri is nagyra értékelte, mikor kitüntette a Smatrix Style-t a világ egyik legnagyobb márka- és termék-innovációs elismerésével.

Nincs többé nehezen olvasható kijelző és hozzávetőleges hőmérséklet! A Smatrix Stlye pontos és elegáns! A Smatrix Style design termosztát az Uponor Smatrix intelligens felületfűtési és –hűtési szabályozórendszer legújabb tagja. Folyamatosan figyelemmel kíséri a hőmérsékletet a megfelelő hőérzet kialakításának érdekében. Az ultra-érzékeny szenzorok nem csak a levegő hőmérsékletét érzékelik, hanem a sugárzó hőt is, így kivételes pontossággal szabályozható a felületfűtési és –hűtési rendszer.

A csúcskategóriás szobatermosztát fekete és fehér színben kapható. A nagyméretű és nagy felbontású ún. elektronikus papír kijelző az aktuális hőmérsékletet és működési adatokat mutatja abban az esetben is, ha a napsugarak közvetlenül érik. A Smatrix Style beüzemelése egyszerű a készülék oldalán található két gomb segítségével. Alternatív megoldásként az Uponor Smatrix központi érintőképernyős kezelőfelületéről, valamint az Uponor Smatrix app segítségével mobiltelefonról és táblagépről is vezérelhető. A termosztát idén elnyerte a nívós nemzetközi Plus X díjat is, amely a világ egyik legnagyobb márka és termékminőség innovációs elismerése. Erről a díjról ITT olvashat részletesebben.


Az Automatikus beszabályozás technológia folyamatosan figyeli a fűtési és hűtési rendszert befolyásoló tényezőket, és külön-külön szabályozza az egyes helyiségekhez szükséges energiamennyiséget. Ezzel a technológiával akár 20%-os energia-megtakarítás érhető el a hagyományos, szabályozás nélküli fűtési rendszerekhez képest.


 Smatrix Style design termosztát


Uponor Épületgépészeti Kft.
1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna utca 15/B.
Telefon: (+36-1) 203-3611
E-mail: info.hungary@uponor.com
www.uponor.hu

Ajánlatkérés:
e-mail: ajanlat@uponor.com
Telefon: (+36-1) 886-4550


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Uponor Smatrix vezérlés

A mai felgyorsult, elektronizált környezetünkben már megrendelői elvárás lett, hogy a házunkat is tudjuk vezérelni helyiségenként helyileg, vagy akár távolról okostelefonról. Ezáltal a szigorodó...


Uponor INOX

Tovább szélesítette portfólióját az Uponor azt új Uponor INOX rozsdanómentes acél, ivóvízre használatos rendszerével. Az Uponor új INOX rozsdamentes acél rendszere - amely rozsdamentes acél...