Webshopos vásárlás karácsonyra

2017-11-22 11:17:14 | Módosítva: 2017-11-22 11:19:23

Most még talán érdemes webshopban vásárolni karácsonyra. De emlékezzünk vissza a tavalyi év végi káoszra, amelyben sok csomag eltűnt, vagy valamikor januárban került elő a karácsonyra szánt ajándék.


Kell egy hónap

A külföldi webshopok ingyenes szállítással ajánlott termékeinek átlagosan egy hónap kell, míg megérkezik, de sokszor a megadott határidőt nem sikerül betartania a szállítónak. Különösen akkor, ha a termék a távol keletről érkezik. Az európai cégtől történő vásárlásnál 1-2 hetes szállítási időre számíthatunk, de ezeknél sajnos a szállítási díj rendszerint jóval magasabb. A hazai vásárlásoknál azért jobb a helyzet, de az ünnepek előtti időszakban azért náluk is számítanunk kell csúszásra.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Tudatosan, ellenállva a rafinériának

Egy példa arra, hogy tudatossággal megelőzhető a baj, és ismerve lehetőségeinket, magabiztosan érvényesíthetjük jogainkat. Az internetes rendelés színe és fonákja, melynek végén a fogyasztó...


Vásárlás webshopban

Magyarországon több százezer kisvállalkozás, egyéni vállalkozás tevékenykedik cégszerűen, és a munkájukhoz szükséges, elszámolható eszközöket természetesen ÁFA-s számlára vásárolják meg. Sőt, a...