LED gyertyák és mécsesek

2017-12-21 11:11:28 | Módosítva: 2017-12-21 11:13:04

Minden évben sok lakástűz van a karácsonyi időszakban. A LED-ek egyre bővülő választékával kényelmesebbé és főleg biztonságosabbá tehetjük az ünnepi hangulat megteremtését anélkül, hogy le kellene mondanunk szokásainkról. Az idei évben először jelentek meg az élelmiszerboltok polcain a Halloween-i és a halottak napi virágok, mécsesek és gyertyák között a LED gyertyák és mécsesek is, így már nem kellett az elektronikai boltokban keresgélni.


Karácsonyi LED

A karácsonyi ünnepekig még több, könnyen elérhető LED-del fogunk találkozni, bármerre is járunk. A lakástüzek megelőzésére jó lenne, ha minél többen elsősorban LED-del teremtenék meg az ünnepi hangulatot, legyen szó karácsonyfa izzóról, mécsesről, ünnepi gyertyáról vagy akár a szilveszteri lampionok fényéről. Egyre jobban hasonlítanak a LED-es gyertyák az igazira, a láng természetes mozgását is láthatjuk. Igazi öntött viaszgyertyába kanóc helyett lehet LED mécsest is tenni. Aki kissé ódzkodik még, és „mű”-nek tekinti, vagy hiányzik a gyertyagyújtás illata, kombinálhatja is az igazit a „mű”-vel. A fények jelentős részét oldjuk meg LED-del, és csak 1-1 igazi gyertyát gyújtsunk, így az illatot is érezhetjük és a biztonságról is gondoskodtunk.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Karácsonyi készülődés - Díszítés

A karácsonyi kirakatok megjelenésekor rádöbbenünk, hogy megint eltelt egy év. Most megint a készülődés, várakozás, tervezgetés és a vásárlás ideje következik. A nem túl fényes gazdasági helyzet...


Műfenyőfák

Szinte minden évben karácsony táján felvetődik a kérdés, hogy hagyomá­nyos- vagy műfenyőfát vásároljunk. A valódi fenyőknek azonban szinte csak annyi az előnyük, hogy illatuk betöltik az egész...