Csempe? Festés? Tapéta? Van esetleg jobb is?

2018-01-08 12:56:17 | Módosítva: 2018-01-08 12:59:00

A Multiprofil kedvező árú műanyag falburkolói kiváló alternatívát nyújtanak a fal- és mennyezetburkolatok tartós és esztétikus kivitelezésére.


Dekor panelek

A dekoratív panelek ellenállnak a nedvességnek, könnyen tisztíthatók és hosszú élettartamúak. Előnyös tulajdonságaik tökéletesen megfelelnek a fürdőszobák és más vizes helyiségek burkolására. Akár a vakolási munkák kiváltását is megoldják. Alkalmazásukkal költséghatékonnyá és gyorsabbá tehetők az építkezések és felújítások. Méret- és színtartó tulajdonságuk kiváló. Felületük rugalmas, nem vetemedik, nem kell rendszeresen felületkezelni.

Speciális kialakításuknak köszönhetően a panelek könnyen szállíthatók. Egyszerűen házilagosan is felszerelhetők. Nincs szükség különleges gépekre, szaktudásra vagy szerszámra. Szinte minden felületre, akár közvetlenül a falra is lehet rögzíteni. Gipszkartonra, OSB lapokra vagy párnafákra felépítve is tökéletesen stabil, esztétikus megoldást biztosítanak. Ragasztva, csavarozva vagy tűzőgéppel belőve gyorsan szerelhetők. A munkálatok során nem keletkezik nagy mennyiségű por és hulladék. A befejezett helyiségek szinte azonnal használatba vehetők. A kész felületek a későbbiekben sem igényelnek különleges karbantartást vagy időigényes tisztítást.


A falburkolatok újra hasznosíthatók, környezetbarát technológiával készülnek. Egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak. Szociális és egészségügyi létesítmények állandó tisztítást igénylő felületeire is szívesen használják. A formatervezők által megalkotott modern felületek, a kiegészítő-profilok segítségével rendkívül jól variálhatók. Szabad teret engednek a fantáziának és az egyedi megoldásoknak is.


www.multiprofil.hu

Adimex-Multiprofil Kft.
2013 Pomáz, Céhmester (ICO) út 13.
Telefon: +36-20-3267393, (+36-1) 454-0824, 454-0825

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mi kerüljön a falra?

Speciális tapéták, parafa, díszítő faltetoválás, bőrdeszkás burkolat és falburkoló lemezek... Nagy választékban kaphatók olyan falra, esetenként ajtóra, bútorokra is felhelyezhető tapéták,...


Belsőépítészeti tábla anyagok

Lakásunk egyedi arculatának formálásához igen sokféle alapanyag áll rendelkezésünkre. Ezek között a különféle táblaanyagokra is érdemes nagyobb figyelmet fordítani. Alkalmazásuktól azonban a...