Csempe? Festés? Tapéta? Van esetleg jobb is?

2018-01-08 12:56:17 | Módosítva: 2018-01-08 12:59:00

A Multiprofil kedvező árú műanyag falburkolói kiváló alternatívát nyújtanak a fal- és mennyezetburkolatok tartós és esztétikus kivitelezésére.


Dekor panelek

A dekoratív panelek ellenállnak a nedvességnek, könnyen tisztíthatók és hosszú élettartamúak. Előnyös tulajdonságaik tökéletesen megfelelnek a fürdőszobák és más vizes helyiségek burkolására. Akár a vakolási munkák kiváltását is megoldják. Alkalmazásukkal költséghatékonnyá és gyorsabbá tehetők az építkezések és felújítások. Méret- és színtartó tulajdonságuk kiváló. Felületük rugalmas, nem vetemedik, nem kell rendszeresen felületkezelni.

Speciális kialakításuknak köszönhetően a panelek könnyen szállíthatók. Egyszerűen házilagosan is felszerelhetők. Nincs szükség különleges gépekre, szaktudásra vagy szerszámra. Szinte minden felületre, akár közvetlenül a falra is lehet rögzíteni. Gipszkartonra, OSB lapokra vagy párnafákra felépítve is tökéletesen stabil, esztétikus megoldást biztosítanak. Ragasztva, csavarozva vagy tűzőgéppel belőve gyorsan szerelhetők. A munkálatok során nem keletkezik nagy mennyiségű por és hulladék. A befejezett helyiségek szinte azonnal használatba vehetők. A kész felületek a későbbiekben sem igényelnek különleges karbantartást vagy időigényes tisztítást.


A falburkolatok újra hasznosíthatók, környezetbarát technológiával készülnek. Egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak. Szociális és egészségügyi létesítmények állandó tisztítást igénylő felületeire is szívesen használják. A formatervezők által megalkotott modern felületek, a kiegészítő-profilok segítségével rendkívül jól variálhatók. Szabad teret engednek a fantáziának és az egyedi megoldásoknak is.


www.multiprofil.hu

Adimex-Multiprofil Kft.
2013 Pomáz, Céhmester (ICO) út 13.
Telefon: +36-20-3267393, (+36-1) 454-0824, 454-0825

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kőfurnér

Új és természetes alapanyagú anyaggal bővült az épületeknél használható burkolóanyagok választéka. Ez a kőfurnér, amely külső és belső térben is használható, és különleges tulajdonságokkal...


Falburkolatok új generációja

Az idén 20 éves újHÁZ Centrum a növekvő fogyasztói igények miatt évről évre bővíti termékeinek körét. A szaniterek és csempék mellett most a legújabb építészeti trendeknek megfelelő beton...