Egyedi faliórák

2018-01-11 10:24:41 | Módosítva: 2018-01-11 10:38:05

Faliórát nem nehéz készíteni, minden eleme rendelkezésünkre tud állni, csak ragasztani, festeni és időnként egymáshoz csavarozni kell az alkotó elemeket. Néhány ötletet nem árt megnézni saját fantáziánk beindításához, hogy szeretteinknek, barátainknak, de akár saját magunknak is megalkothassuk az egyéniségünkhöz, hobbinkhoz leginkább közel álló faliórát.


Mindent lehet készen kapni

Az óraszerkezetet, akasztóval, mutatókkal különböző méretekben 500-1500 Ft körüli áron tudjuk megvásárolni. A mutatók között lehet stílus szerint válogatni, a klasszikustól a modern formákig, van fémszínű, fekete és színes is. Az óralapon majd kell lennie egy lyuknak az óraszerkezetből kilógó tengely számára, aminek mérete az óraszerkezet házának méretétől függ (kb. 7-10 mm). Mindig az óraszerkezet megvásárlásával kezdjük a munkát, csak azután készítsük el vagy szerezzük be a többi elemet.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-8206/Egyedi_faliorak