Falsík mögött másképpen

2018-02-26 08:27:39 | Módosítva: 2018-02-26 08:30:43

Nagyobb fürdőszoba vagy WC felújításnál már zömmel falsík mögötti WC-tartály szerelésével kalkulálunk. Kézenfekvő megoldás ez akkor is, ha az öblítőtartályt a strangba lehet rejteni, vagy kőművesmunkával lehet neki helyet kialakítani.

Kisebb költséggel

Nem kell azonban lemondania a rejtett öblítőtartályról annak sem, aki sem komolyabb átalakítást, de még a fürdőszoba újraburkolását sem szeretné. A falsík mögötti lapos tartály, illetve a csészét tartó állványzat eltüntethető akár egy szekrényben, akár egy gipszkartonból épített, és harmonizáló színnel leburkolt falban is. Egy ilyen megoldással legfeljebb 20 cm-es mélységet veszítünk a fürdőszobából a WC mögötti szakaszon. A szekrény teteje polc lehet, de az is jó megoldás, ha a felette lévő részt beépített szekrényként felvisszük egészen a mennyezetig, és hasznos fürdőszobai tárolót alakítunk ki belőle.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Bútorok üvegből

Szinte minden lakásban van üvegajtós része valamelyik bútornak, lehet ez a dohányzóasztal lapja, a konyhaszekrény ajtók valamelyik felső eleme vagy a szobai vitrin. Üvegajtó mögött általában...


Geberit tartályok panellakásokba

A Geberit neve a kezdetektől fogva egyet jelent a fal mögé építhető WC-tartályokkal. A kulturált megjelenésen túl a hosszú élettartam, a csendes működés és a folyamatos alkatrészellátás is e...