Falsík mögött másképpen

2018-02-26 08:27:39 | Módosítva: 2018-02-26 08:30:43

Nagyobb fürdőszoba vagy WC felújításnál már zömmel falsík mögötti WC-tartály szerelésével kalkulálunk. Kézenfekvő megoldás ez akkor is, ha az öblítőtartályt a strangba lehet rejteni, vagy kőművesmunkával lehet neki helyet kialakítani.

Kisebb költséggel

Nem kell azonban lemondania a rejtett öblítőtartályról annak sem, aki sem komolyabb átalakítást, de még a fürdőszoba újraburkolását sem szeretné. A falsík mögötti lapos tartály, illetve a csészét tartó állványzat eltüntethető akár egy szekrényben, akár egy gipszkartonból épített, és harmonizáló színnel leburkolt falban is. Egy ilyen megoldással legfeljebb 20 cm-es mélységet veszítünk a fürdőszobából a WC mögötti szakaszon. A szekrény teteje polc lehet, de az is jó megoldás, ha a felette lévő részt beépített szekrényként felvisszük egészen a mennyezetig, és hasznos fürdőszobai tárolót alakítunk ki belőle.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Két GROHE újdonság

A GROHE német mérnökei tervezőasztalán a design és a funkcionalitás kéz a kézben jár. Az innovatív márka mindig olyan termékekkel rukkol elő, amelyek nem csak a szemet gyönyörködtetik, de...


Külső WC tartályok

Egy WC kialakítása, esztétikája ugyanolyan fontos, mint az, hogy mindig működőképes is legyen. Ezen túlmenően nem árt, ha az öblítés víztakarékos, mert az ellenkezője bizony sokba kerül. A korszerű...