Bemutatkoznak

Suntech pergolák és télikert árnyékolók

2018-03-12 16:29:16 | Módosítva: 2018-03-12 16:38:09

A kültéri árnyékolástechnikai kiegészítők kapcsán általános probléma, hogy bár a termékek többsége tökéletesen alkalmas arra, hogy kellemes árnyékot garantáljon teraszaink és kiülőink számára, azonban mobilizált tetőszerkezetként egyik sem alkalmazható. Ez különösen nagy problémát okoz abban az esetben, ha nemcsak napellenzőt, hanem télikert árnyékolót is keresünk egyszerre.


A törökországi Albayrak cégcsoport által gyártott Suntech pergolák ezt a piaci rést töltik ki és kínálnak tökéletes megoldást a problémára, sőt mi több, a budapesti Csancsa Bt. jóvoltából termékeik már Magyarországon is hozzáférhetők, így aki prémium minőségben szeretné megoldani egy terasz vagy egy télikert árnyékolását, az máris megtalálta, amit keresett. 

Az elpusztíthatatlan pergolák

 A pergolák és télikert árnyékolók kapcsán a legfontosabb, amit tudni kell, hogy bár mozgatható tetőrendszerekként is alkalmazhatók, de mind ponyvájuk, mind könnyűfém szerkezetük kimagasló minőséget és tartósságot garantál. Ennek megfelelően nemcsak teljes vízálló és részben tűzálló kialakítást kaptak, hanem a profilok a több mint 110 km/h-s szélben sem károsodnak, de a jégnek és a kisebb hónak is nagyszerűen ellenállnak, vagyis nem olyan kényesek, mint egy napellenző.

 

Utóbbival azért sem lehetne összehasonlítani a prémium minőségű Suntech pergolákat, mert egyrészt óriási területeket árnyékolhatunk velük – bizonyos típusokkal akár 130 négyzetmétert is –, másrészt pedig, mert ponyvájuk sokkal tartósabb membránszövetből készül, melyek nem koszolódnak. Sőt mi több, távirányítással könnyedén a saját igényünkhöz igazíthatjuk az árnyékolás mértékét, szükség esetén pedig könnyedén feltekercselhetjük az egészet egy biztonságos alumínium szekrénybe, ahol bármilyen időjárási hatástól megvédhetjük a tartós ponyvát. 

Luxusminőségű árnyékolás vállalkozásoknak és magánszemélyeknek

 Beszéljünk akár szabványosított, akár egyedi kialakítású Suntech árnyékolókról, a prémium minőségű megjelenés mindegyik esetben alapkövetelmény. A tartósság mellett ugyanis a gyártó a kinézetre és az extrákra egyaránt nagy figyelmet fordít, ezáltal például a motorizáláson és a teljes színezhetőségen túl a pergolák még LED fényekkel is felvértezhetők annak érdekében, hogy míg napközben hűs árnyékban, este kellemes hangulatvilágítás társaságában pihenhessünk.

 

A Suntech termékek emiatt nemcsak magánszemélyeknek, hanem vállalkozásoknak (éttermeknek, szállodáknak) is kiemelten ajánlottak, hiszen segítségükkel maximalizálható a vendégek kényelme és komfortérzete, ezzel együtt pedig saját presztízsünk is emelhető.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.